Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az új Opel Corsa és az Opel főnöke, Lohscheller kapott nemzetközi AUTOBEST kitüntetést

2020.02.17

Forrás: Opel, Sajtóinformáció
- „Best Buy Car of Europe 2020“: harmadszor győzött a Corsa az AUTOBEST-né
l - „MANBEST 2019“: Michael Lohscheller elnök-vezérigazgató az év menedzsere
- Nagy gálán, ünnepélyesen adták át a díjakat Mainzban


- Sikeres év volt 2019, Európa-szerte sok kitüntetést arattak az Opelek

Rüsselsheim/Mainz. Kettős AUTOBEST-siker az Opelnek: a tegnapi díjátadón, Mainzban, Michael Lohscheller elnök-vezérigazgató kapta 2019 legjobb menedzsereként a „MANBEST” kitüntetést. A márka főnöke ráadásul átvehette a Best Buy Car 2020” (2020 legjobb autóvétele) trófeát is az új Opel Corsáért. A 31 országból verbuvált nemzetközi AUTOBEST-zsűri az Opel újdonságát találta Európa legjobb ár/érték-arányú típusának. Ezzel a mostani elismeréssel AUTOBEST-mesterhármast ért el az Opel Corsa, hiszen egyetlen kocsi három generációját sem választották meg zsinórban háromszor Európa legjobb vételének. Az Alte Lokhalle díszvendégei között ott volt Xavier Duchemin, az Opel marketing- és értékesítési vezetője, Christian Müller fejlesztési vezető és Harald Hamprecht kommunikációs főnök is.

„Új Opel Corsánk jövőbemutató autó, nagyon modern, dinamikus, és ráadásul elektromos. Csúcstechnikát kínál korrekt árért. Ezzel győzte meg az AUTOBEST zsűrijét is, mondta Michael Lohscheller Mainzban. „A ‚MANBEST‘ kitüntetés pedig nagy személyes megtiszteltetés nekem. Azt mutatja, hogy mit értünk el az Opelnél, valamennyi kolléganőmmel és kollégámmal együtt. Újra sikerpályára állítottuk az Opelt – és ez már így is marad“, ígérte 2019 menedzsere.

Miután 2017-ban az Opelt átvette a PSA csoport, Michael Lohscheller és igazgatósági testülete dolgozta ki és indította be az átfogó „PACE!“ átstrukturálási tervet, amellyel fenntarthatóan nyereséges, globális és elektromos lesz az Opel. A nagy villamosítási offenzíva nyitánya az új Opel Corsa-e világpremierje volt, tavaly nyáron. A Corsa-e a Corsa gyakorlatias előnyeit ötvözi lokálisan emissziómentes közlekedéssel, valamint mindennapi használatra alkalmas 337 kilométeres elektromos hatótávval (WLTP1 szerint). A Corsa negyedik és ötödik generációja 2007-ben, illetve 2015-ban lett abszolút győztes az AUTOBEST-nél. A harmadik AUTOBEST-címmel ezt a hagyományt folytatja az új Corsa és Corsa-e.

Opelek kitüntetéseket kapnak szakértőktől és a publikumtól is

Villámrajtot vett a Corsa új generációja: Németországban az „Év Cégautója” lett, majd pár nappal ezelőtt begyűjtötte az Auto Bild-csoport „Connected Car Award” (csatlakoztatott autó kitüntetés) trófeáját is. Spanyolországban a „Premio Best Car Coche Global“ címet kapta. Európa-szerte sikeres az Opel zászlóshajója, az Insignia is. Nagy Britanniában zsinórban harmadszor választották meg  az Év Felső Középkategóriájú Kocsijának (Upper Medium Car of the Year), és kitűnő minőségével a Legmegbízhatóbb autó (Most reliable Midsize Car) lett a J.D. Powernél. Németországban nyomatékelosztó (Torque Vectoring) Twinster összkerékhajtás az „Év összkerékhajtású autója” címet és „Auto Test Award“ kitüntetést ért, ezekhez járult a „J.D. Power Award“. A kompakt SUV Mokka X és Crossland X teszik teljessé a díjkavalkádot, Nagy Britanniában „Most reliable small SUV“ (Legmegbízhatóbb kis SUV) és Hollandiában „Best Family Car“ (Legjobb családi autó) elismeréssel.

Különösen megbecsülik Nagy Britanniában az Opel könnyű haszonjárműveit. A Combo Cargo, Vivaro és Movano trió számos publikációban kapott elismerő címeket, mint a „Small/Light/Medium Van of the Year“ (az év kis/könnyű/közepes furgonja), a „Light Commercial Vehicle of the Year“ (az év könnyű haszonjárműve) vagy a „TVD Best Trader’s Choice Award“ (legjobb kereskedő-autó). Az új Vivaro megkapta a „TVD Best Newcomer Award“ (legjobb újdonság) kitüntetést is. A tengeren túl pedig 2019-ban az Opel lett az Év Márkája (Brand of the Year).

[1] Az adatokat a WLTP eljárás szerint állapítottuk meg (VO (EG) Nr. 715/2007 und VO (EU) Nr. 2017/1151). A mindennapi használat tényleges hatótávja ettől eltérő lehet, és különböző tényezőktől függ, különösen a személyes vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a külső hőmérséklettől, a fűtés és a klímaberendezés használatától, valamint az utastér.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Opel ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: