Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megnyílt a budapesti repülőtér első vállalati várója

2020.02.14

Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Tungsram üzleti partnerei számára nyílt meg a Budapest Airport területén az első magyar vállalati reptéri váró.


A Tungsram Lounge 70 négyzetméteres, és az üzleti kapcsolatápolás új, innovatív eszközét jelképezi, valamint mérföldkő a Tungsram és a Budapest Airport stratégiai partnerségében. 

A Budapest Airport területén működő várók között különleges a kedden átadott, szerdától üzemelő Tungsram Lounge, amely a 2A Terminál A8-as beszállókapuja mellett nyitott meg. Ez az első vállalati váró, amelyet kizárólag a Tungsram ügyfelei, üzleti partnerei használhatnak, meghívás alapján.

Professzionális és innovatív megoldásokat kínálunk ezért magától értetődő volt az ötlet, hogy innovációt hozunk abba, ahogy nemzetközi ügyfeleinknek megmutatjuk, hirdetjük magunkat”, mondta Jörg Bauer, a Tungsram Group elnök-vezérigazgatója a lounge megnyitóján. “Ezért fejlesztettük ezt a várót, ahol ügyfeleink tölthetik kényelmesen a várakozási időt gépük indulásáig – ez nem mindennapi megoldás.

Jörg Bauer elmondta, hogy a Tungsram Magyarország ipari nagykövetének is tekinti magát, ezért fontos volt, hogy a váró vendéglátása a magyar hagyományokat tükrözze.

Ez a váró kiválóan jelképezi a Budapest Airport és a Tungsram közötti partnerséget”, mondta dr. Rolf Schnitzler, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója, arra utalva, hogy a két cég több mint egy évvel ezelőtt együttműködési megállapodást kötött. “Megtisztelő, hogy a Tungsram, mint magyar központú globális márka a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret választotta bemutatóhelyéül. Biztosak vagyunk benne, hogy az új üzleti váró és a Tungsram jelenléte a repülőtér exkluzív hirdetési felületein nagyban hozzájárulnak az innovatív magyar cég nemzetközi elismertségéhez.

A váró 72 négyzetméteres, 15-20 embert tud egyszerre befogadni, és modern belsőépítészeti megoldásokkal készült el néhány hónap alatt. Természetesen a Tungsram lámpái világítják meg. Naponta 5.30-21.00 között tart nyitva, de csak meghívott, VIP-vendégek vehetik igénybe, akik a lounge-on belül, felszerelt exkluzív tárgyalóban is folytathatnak üzleti megbeszéléseket. Az üzemeltetést a Malév Ground Handling végzi, ők gondoskodnak az étel- és italválasztékról, amely a javarészt a magyar gasztrokultúrát tükrözi modern, “finger food” jellegű formában, de képes speciális igényeket is kiszolgálni. A vendégek meleg ételt is rendelhetnek a reptéri éttermek választékából.

A Tungsram új arculatát tükröző videós hirdetésekkel, és látványos, beltéri hirdetési megoldásokkal is jelen van a ferihegyi repülőtéren.

www.bud.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: