Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Kiterjeszti együttműködését a Doosan a Scaniával a motorok terén

2020.01.21

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Aláírt egy megállapodást a Scania a dél-koreai építőgépgyártóval, a Doosan Infracore vállalattal a motorbeszállítás folytatásáról.


Amióta 2010-ben megkezdődött az együttműködés a két vállalat között, a Scania a Doosan nehézkategóriás építőgépeinek számos szegmensében motorbeszállítóvá vált. A Scania motorjait már az 1970-es években beépítették a norvég Moxy csuklós dömpereibe. Ezt a vállalatot később felvásárolta a Doosan Infracore, amely elkezdte használni a Scania motorokat a széles körű gépkínálatában, beleértve a gumikerekes rakodókat, kotrókat és csuklós dömpereket. 

Mi a Scaniánál örömmel és büszkén fogadtuk, hogy a Doosan továbbra is bizalmat szavazott a motorjainknak” – mondta Joel Granath, a Scania motorokkal foglalkozó részlegéért felelős alelnöke. „Együttműködésünk fokozatosan terjedt ki, és továbbra is a kiválóság iránti kölcsönös igényünkön nyugszik.” 

A szerződés időtartama során a Scania továbbra is 9 és 13 literes ipari motorokat szállít majd a Doosan kotrógépeihez, gumikerekes rakodógépeihez és csuklós dömpereihez akár Tier 4 final és Stage V károsanyag-kibocsátási minősítéssel. 

Hosszú távú és sikeres együttműködésünk a Scaniával kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy szeretnénk folytatni a partneri kapcsolatunkat velük” – mondta Jan Roger Lindseth, a Doosan Infracore Norway értékesítési és marketingvezetője. „A könnyű kommunikáció a fejlesztési projektek során és a projektjeinkhez kapott támogatás mindig kiváló.” 

A Scaniáról 
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2018-ban 88.000 tehergépkocsit, 8.500 autóbuszt és 12.800 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 137 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 52.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része. 
További tájékoztatás: www.scania.hu


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: