Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Video-előzetes szolgál újabb részletekkel a ŠKODA VISION IN koncepciótanulmányról

2020.01.28

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› Az indiai piacra készült koncepciótanulmány, megvilágított kettős kristálybordákkal és márkaemblémával kialakított, markáns ŠKODA-hűtőráccsal
› Kristályelemek a kompakt SUV-tanulmány középkonzolján és műszerfalán


› A ŠKODA VISION IN Új-Delhiben, az Auto Expo 2020 (február 5-12.) alkalmával mutatkozik be

Mladá Boleslav/Új-Delhi/Budapest, 2020. január 28. – Két héttel Új-Delhiben tartandó világpremierje előtt a ŠKODA video-előzetesben mutat be újabb részleteket a ŠKODA VISION IN tanulmányból. A kifejezetten az indiai piac számára kifejlesztett koncepciótanulmányon megvilágított kristályelemek szolgálnak markáns stílusjegyekként. A ŠKODA VISION IN Új-Delhiben, az Auto Expo 2020 (2020. február 5-12.) alkalmával tekinthető meg első ízben.

A ŠKODA VISION IN első videójában többek között a masszív kettős bordákkal és kristályüveg-kerettel kialakított ŠKODA-hűtőrács látható. Ezen elemek éppúgy megvilágíthatók, mint a felettük megjelenő ŠKODA-embléma, s a két részre osztott LED-fényszórókkal közösen impozáns elölnézetről gondoskodnak. Kristályelemekkel a ŠKODA VISION IN utasterében is találkozhatunk, például a középkonzol menetfokozat-választó gombján, a Virtual Cockpit műszeregység alatt, illetve a műszerfalon feltűnő új kristályelem formájában. Az üléskárpitokon látványos díszvarrások húzódnak, a bőrbevonatú, multifunkciós kormánykeréken pedig a ŠKODA új kezelési koncepciójának recézett görgetőkerekei is rendelkezésre állnak.

A VISION IN az első modell, amely a moduláris keresztmotoros platform a ŠKODA által, s kimondottan Indiára összpontosítva kifejlesztett MQB-A0-IN változatának műszaki alapjaira épül. Ezt az új, lokalizált szuperkompakt platformot, amelyre az egyes márkákon átívelően több ŠKODA és Volkswagen modell is készül majd, kifejezetten az indiai ügyfelek igényeihez igazítva alakították ki. Az INDIA 2.0 projekt keretében a ŠKODA AUTO vezeti a Volkswagen Csoport teljes indiai tevékenységét.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: