Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A KUKA új KR IONTEC robotja: Egy robot minden feladathoz a 30 – 70 kg teherbírási osztályban

2020.01.15

Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A KUKA új terméksorozatot bocsát piacra. A KR IONTEC a KR 60-3 utódja és a közepes teherbírási osztályban mértékadó a rugalmasság területén.


Ezen kívül osztályában a legnagyobb munkavégzési területtel rendelkezik és a klasszikus és digitális gyártási környezetekben való használatra készült.  

A KUKA elindítja az új terméksorozatot a 30 – 70 kg teherbírási osztályban – a KR IONTEC a KR 60-3 robotot követi

Legyen a padlón, a falon vagy ferde helyzetben – a KR IONTEC minden telepítési helyzetben használható. Telepített robot esetén lehetőség van a teherbírás átalakítására a 30 és 70 kg közötti tartományban, mely igazán rugalmassá teszi. Ezen kívül az új KR IONTEC maximum 3100 mm nagyságú hatótávolsága a legnagyobb munkavégzési terület az osztályában. A 30 százalékkal kisebb lábnyom és a 10 százalékkal keskenyebb zavarkontúr miatt a robotnak kevesebb a helyigénye, mely lehetővé teszi a kompakt cella-kialakítást.

Legjobb értékek a tulajdonosi költség (TCO) esetén

Kategóriájában a KR IONTEC esetén van szükség van a legkevesebb karbantartásra. A javított hajtástechnológia és a robot kisebb önsúlya miatt lecsökkent energiafogyasztás, segít csökkenteni a folyó költségeket is. A tulajdonosi költség (TCO) és az életciklus-hatékonyság vonatkozásában a KR IONTEC a legjobb értékekkel rendelkezik. A műszaki rendelkezésre állás 99 százalék körüli és a leállások közti időszak közel 400.000 üzemóra.

Készen állunk a jövő gyártási világára

A KR IONTEC a klasszikus és a digitális gyártási környezetben is használható, és különböző motor üzemmódokkal kapható. Ezekkel a szoftveres beépülő modulokkal a robotot gombnyomásra rugalmasan igazíthatjuk a különböző gyártási folyamatokhoz: A teljesítmény üzemmód (Performance Mode) gondoskodik a kiemelkedő teljesítményről, dinamikáról és hatékonyságról. Az útvonal üzemmód (Path Mode) lehetővé teszi az pályán való tökéletes mozgást, valamint az abszolút pontosságot és precizitást. A dinamikus üzemmód (Dynamic Mode) segít minimalizálni az ütemidőket. A KR IONTEC 2020 januárjától rendelhető. Az első modellek kiszállítását áprilisra tervezzük.

www.kuka-robotics.com  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - KUKA ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: