Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Kooperáció Olaszországban a Stilfer Srl. céggel – igm oktatási és bemutató központ

2020.01.08

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A Stilfer az egyik olyan régi partnerünk, aki az automatikus hegesztéseinél teljes egészében és kizárólag csak igm robotrendszerekre hagyatkozik.


Gyártócsarnokaiban jelenleg 15 hegesztő cella található építőipari gépek és a földmunkagép szektor különböző komponenseinek hegesztéseire.

A Stilfer 2020–ban üzeme további fejlesztésére 3 új igm-hegesztő robotrendszer telepítését tervezi. Különösen a nagyméretű, akár 12 m hosszúságú és 6000 kg tömegű emelő és hidraulikus komponenseket hegeszti a mi berendezéseinkkel.

Ebben az évben az igm Robotersysteme AG a Stilfernél egy bemutató robotot is telepített. A rendszer egy RST forgókonzolos függesztőállványon rögzített RTE476-S hegesztőrobotot és egy alsó utazópályán állítható RP2 forgató-billentő munkadarab manipulátort tartalmaz. Ezen berendezés konfiguráció lehetővé teszi különböző hegesztési próbák elvégzését, bemutatók megtartását és oktatásokat a Stilfernek házon belül, de külső partnerek és potenciális vevőknek is.

Ezúton szeretnénk mégegyszer megköszönni a Stilfer cégnek a jó kooperációs lehetőséget, valamint a sokéves hosszútávú együttműködést és különösen örülünk közös üzleteink további fejlődésének.

www.igm-group.com   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: