Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az új Caddy vázlatai a Volkswagen Haszonjárművektől - a Világpremier 2020 februárjában

2019.12.20

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
- Az új Caddy és Caddy Cargo a jövő évben mutatkozik be
- Dinamikus, magabiztos, sportos és mégis praktikus
- Az új generáció nagyon eltérő lesz, mégis megfelel minden ismert követelménynek


Budapest, 2019. december 20. – Ki állítja, hogy a Caddy nem lehet sportos? A Volkswagen Haszonjármű formatervezőinek eredeti vázlatai betekintést nyújtanak, hogyan mutathat majd a teljesen új Caddy 2020-tól: egy dolog biztos, hogy egyetlen csavar sem maradt érintetlen. Mindazonáltal az új Caddy ismét referencia-járművé válik a kereskedelmi haszongépjárművek és a magánhasználatú családi MPV-k A szegmensében.

Korai karácsonyi ajándék: az új Caddy korai fejlesztésének első vázlatai azt jelzik, hogy a Volkswagen Haszonjárművek jövőbeli kisteherautója sok szempontból eltérő lesz jövőre. A Caddy dobozos kisteherautó-változatának rajzai hangsúlyozzák azt a tényt, hogy megújult önbizalommal lép be az egyébként kifejezetten funkcionális és praktikus járműosztályba. A vázlatok megmutatják a lehetséges konfigurációkat: minden különbözik, de mégis nagy teherbírású és nagy variálhatóságú, ami mindig is vonzóvá tette a Caddy-t ügyfelei számára. Röviden: 100% új, 100% Caddy.

A szegmens sportosabb karaktere is megjelenik, például a kissé lejtős tetővonalban. A művészien formázott, nagy oldalsó felületeken - az új Caddy karcsú, egy darabból álló formát mutat be. Feltételezhető, hogy a jövőben egyre több sport- és aktív szabadidős tevékenységet folytató ügyfél érdekes, praktikus alternatívának tekintheti majd az új Caddy-t.

Látható, hogy az új Caddy Cargo verziója számos feltűnő részletével az aktuálisan gyártott kisteherautóra mutat. Ide tartoznak az erősebb függőlegesen elrendezett, vékony LED-es lámpák a hátulján. Ezek a személygépkocsi változatán is megjelennek. A koncepcióautó rajzai egy széles kilátást biztosító hátsó ablakot mutatnak, amely a személygépkocsi-változat egyik jellemző eleme. Az ügyfelek kívánságainak megfelelően az új Caddy kereskedelemben használt verziói lemezelt csomagtérajtóval is elérhetőek lesznek, és opcionálisan továbbra is kínálnak szárnyasajtókat.

A nagyobb kerekek, az egységes megjelenésű orr-rész és a LED-es lámpák, a keskenyebb hűtőrács és a nagyobb megjelenésű logó az áttervezett Caddy további formai elemei. Mindez annak a jele, hogy az új modell is azzal a céllal indul, hogy referenciaérték legyen kategóriájában.

A Volkswagen Haszonjárművek
„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”
A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2018-ban mintegy 499,700 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

www.vwh.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Munkagép, haszongép

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: