Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Működő cég eladása tanácsadásunk és közvetítésünk

Forrás: IpariCégek.hu, Működő cég eladása
Aműködő cég eladása során üzleti alapon közreműködünk, az eladás megvalósítása érdekében.
Mint az IpariCégek.hu honlapunk Rólunk oldalán is olvasható, Gál József vagyok, az ipari cégek tanácsadója.


1996-tól foglalkozunk ipari közvetítésekkel, azaz Gál József és az IpariCégek.hu közvetítési rendszerem, honlapjaim és szükség esetén a személyes szakember munkakapcsolataim. 
Alapelvünk, hogy minden ügyletben részt vevő fél hosszú távon meg legyen elégedve.

1992-től kezdtem foglalkozni ingatlan értékbecslésekkel, aztán 1996-ban egy ipari telep értékbecslése során megkedveltem az ipari területeket és kitaláltam az első ipari közvetítési honlapomat az ipari ingatlanokra. 
1996-tól kialakítottuk ipari közvetítési rendszerünket, honlapjainkat elsősorban már az eladó ipari cégek közvetítésére. 

Időközben több, sok sikeres közvetítést megoldottunk. 

Az ipari közvetítési honlapjaink sokat változtatak, a csak ipari ingatlan közvetítések háttérbe kerültek, ott általában már csak egyedi esetben foglalkozunk közvetítéssel, főleg bérbeadott és elsősorban cégben levő ipari ingatlan közvetítésével. 

A cég eladása folyamatokban az ipari ingatlanok értékénél, érték tényezőjénél, eladhatóságánál általában jól képben vagyunk, korábban amerikai és nyugat-európai anyacégek tőzsdei beszámolóihoz is készítettünk értékbecsléseket. Mint Gál József értékelő szakember elkészítettem az értékbecsléseket és az akkor fordító munkakapcsolataim lefordították, mely idegen nyelvű fordításokat is aláírtam. 

Idővel olyan nagyobb lehetőségekkel rendelkező szakmai befektetőnek tekinthető érdeklődők is a látókörömbe kerültek és maradtak, akik jelenleg is konkrét vételi igényekre keresnek működő, vagyonnal rendelkező ipari cégeket.
Vannak konkrét vételi érdeklődőink, ezért a cég eladása folyamatában csak néhány tízezer forintos egyszeri díj és sikerdíjas tiszteletdíj formájában tudunk dolgozni. Ezért a cég eladhatósági árát segítünk kialakítani, javaslatot teszünk.
Tehát nincs cégátvilágítási egymillió Ft-os díj, de ha szükséges, akkor külön díjazás piaci munkadíj ellenében szinte bármilyen nagyságú cég szakszerű átvilágítását és cégérték megállapítását dokumentálva meg tudjuk oldani. 

Ezek a kapcsolataink több mint 20 év munkájának eredményei, melyek a kapcsolat építéseknek és a  szakmai honlapjaimnak is köszönhető. Ennek komoly ára volt és ára van a jövőre tekintettel is. 

Ipari cégeladási ügyfeleink nagyrészt vidéken működnek, még a legtávolabbi megyékben is voltak, vannak ügyfeleink és sikeres ügyleteink is.

2017. február 01-től cégnév változással IpariCégek.hu Tanácsadó Kft-ként tevékenykedünk, ettől a dátumtól indult fő honlapunk az IpariCégek.hu is. 
A www.iparicegek.hu honlap Rólunk oldalán elérhetők főbb honlapjaink. Ezen oldal felső részén azok a honlap címek, melyek az IpariCégek.hu rendszeren működnek kategória formájában, és alsó részén a teljesen önálló honlapok, melyek eltérő sablonok, színek, design alkalmazásával általában már teljesen más tárhelyeken és szervereken működnek. 
.
Az IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu oldalain minden szöveges oldal
- az idézetek, a hírforrástól származó hírek kivételével - saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József, IpariCégek.hu 


Ipari cégek eladása ; Ipari cég eladása ; Cégeladás ; Cégek eladása ; Működő cég eladása ; Működő cégek eladása ; A cégeladás ; Eladási, vételi tanácsadás ; Ipari Blog

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: