Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Mobilitási partnerség és Volkswagen flották a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra

2019.12.02

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- A Volkswagen az UEFA EURO 2020TM hivatalos mobilitási partnere
- A helyszíneken 13.000 önkéntes dolgozik majd a Volkswagen Mobilitási programban


- A szurkolók számos helyszínen ingyenesen használhatják a Volkswagen által kínált mobilitási lehetőségeket

Wolfsburg / Budapest – A labdarúgó világ szeme szombaton Bukarestre irányult: a román fővárosban sorsolták a 2020-as labdarúgó Európa bajnokság első csoport-körének beosztását. Hivatalos mobilitási partnerként a Volkswagen komoly várakozással tekint a tornára, amelyet először rendeznek több helyszínen az egész kontinensen.

„A kezdetektől üdvözöltük a határok nélküli Európa-bajnokság ötletét. Ez a verseny nagy szimbolikus értéket képvisel a Volkswagen számára: munkatársaink háromnegyede Európában tevékenykedik, ezért az egységes, határokon átnyúló európai kereskedelmi rendszer kiemelkedően fontos számunkra ”- mondta Jürgen Stackmann, a Volkswagen márka értékesítési és marketing területekért felelős igazgatósági tagja.

Az autógyár az Európa-bajnokságot nem csak az elektro-mobilitás teljeskörű reklámozására használja fel, hanem mobilitási megoldásokat is kínál. Ennek példájaként 13.000 úgynevezett Volkswagen Mobilitási Segítőt vonultatnak fel a helyszíneken. Az önkéntesek, akiket ruhájuk alapján könnyen lehet majd azonosítani, nagyon jól ismerik az adott várost, és válaszolhatnak a látogatók mobilitással kapcsolatos kérdéseire. Olyanokra például, hogy melyik metróval lehet a legjobban eljutni a stadionhoz, hol található a legközelebbi buszmegálló, vagy melyik útvonalon lehet a leggyorsabban gyalog eljutni a szállodához. „Hosszú távú célunk, hogy a szurkolók először a Volkswagenre gondoljanak, amikor a mobilitás kerül szóba” - mondta Jürgen Stackmann. A Volkswagen Mobilitási Segítők mindenütt jelen lesznek, ahol a szurkolók és nézők nagy számban megfordulhatnak, így például a repülőtereken, a városközpontokban vagy a kiemelt EB helyszíneken.

Mindezek mellett a Volkswagen az Európa-bajnokságnak helyszínt adó tizenkét nagyvárosban megosztás alapú flotta szolgáltatást is kínál. A hivatalos UEFA EURO 2020 alkalmazás lehetővé teszi, hogy a szurkolók és a vendégek ingyenes utazásra autókat foglaljanak a belváros meghatározott részein. Egy algoritmus meghatározza a hasonló utazási célt kereső utasok számára elérhető járműveket, melyekkel például a rajongói zóna, a vasútállomás vagy a bulinegyed felé vehetik az irányt. Ideális esetben több utas osztja meg a járművet, így ez a megoldás hozzájárulhat a nagy sporteseményeken sokszor túlterhelt belvárosok közlekedés helyzetének javításához.

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: