Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Audi Hungaria-díj a minőségi táncművészetért

2019.11.10

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2019. november 10. – Az Audi Hungaria immár hatodik alkalommal adta át a Minőségi Táncművészetért Díjat, elismerve ezzel a Győri Balett táncosainak kimagasló balettművészi teljesítményét.


A Győri Nemzeti Színházban az Anna Karenina című darab szombati premierje után a Győri Balett magántáncosa, Artem Pozdeev vehette át a díjat az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagjától, Dr. Knáb Erzsébettől. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra.

Az idei esztendőben 40 éves Győri Balett olyan művészi értéket képvisel, amely világszínvonalon meghatározó jelentőségű. A balett táncnyelvével kifejezett érzelmeket, történéseket a Győri Balett művészei kimagasló tehetségükkel közvetítik felénk, hozzájárulva  ezzel a magyar balettművészet világszintű elismertségéhez. Az Audi Hungaria számára megtisztelő, hogy immár 17 éve főszponzorként támogathatja a jubiláló társulatot”, mondta Dr. Knáb Erzsébet a díjátadón. „Partneri együttműködésünk keretében 2014 óta adjuk át a díjat egy-egy kiváló balettművésznek, bízva abban, hogy ezzel hozzájárulhatunk a kiemelkedő tehetségek művészi pályájának sikeréhez”, tette hozzá Dr. Knáb Erzsébet.

Az Audi Hungaria elhivatott a régió kulturális életének támogatása iránt. Többek között a Győri Balett által évente megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivál és a győri Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertje mellett is szponzorként áll az Audi Hungaria.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: