Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az új Scania busz innovatív megoldásokat kínál a svéd sífutó válogatottnak

2019.11.22

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania szorosabbra fűzi partneri kapcsolatát a svéd sífutó válogatottal, ugyanis egy új busszal támogatja a csapatot a sílécek waxolására szolgáló pótkocsi mellé.


A busz számos új ergonómiai és műszaki megoldással rendelkezik. Továbbá a fenntartható utazás iránti igénynek is megfelel, valamint biztosítja, hogy a síelők és a nemzeti válogatott többi tagja biztonságosan utazhasson a síversenyekre.

Mi a Scaniánál ismét megalkottunk egy innovatív megoldást, amelynek az ergonomikus kialakítás és a fenntarthatóság a fő jellemzői, megkönnyítve a svéd sífutók mindennapos életét. Remélem, hogy ez a busz valóban nagy lökést ad majd a csapatnak ebben a szezonban” – mondta Erik Ljungberg, a Scania kommunikációért, márkáért és marketingért felelős alelnöke.

A Scania úgy fejlesztette ki az első buszt a sífutó csapatnak az utazási körülményeik javításához, hogy a biztonságot és a klímaváltozásra gyakorolt hatást egyaránt szem előtt tartotta. Ez a busz a feltöltődés helyszínéül is szolgál, ugyanis elősegíti, hogy a síelők jobban kipihenhessék magukat két verseny között. A csapatszellemet erősíti, hogy a sportolók mostantól együtt utaznak. A 12-14 ülőhellyel ellátott buszt napelemekkel szerelték fel, amelyek évente ezer kilowattóra energiát termelnek. Ezzel működtetik a LED-es világítást és más berendezéseket. Ventilátorokat is beépítettek a nedves ruhák megszárításához.

A fűtés energiaigényének csökkentésére a buszt egy infravörös fűtőrendszerrel látták el, amely a hagyományos radiátoros fűtéshez képest hatvan százalékkal csökkenti az energiaigényt. A belsőtér levegőjének fűtése helyett az infravörös fűtőberendezések az utasokat és a kárpitokat melegítik, javítva a kényelmet az orvosi kezelések és a masszázsok helyszínein. A buszt teljes egészében úgy alakították ki, hogy megfeleljen az úton töltött idő kihívásainak, azaz megkönnyítse a pihenést, az ételek elkészítését és a munkavégzést.

Ez a busz a legújabb a svéd sífutó csapattal szoros együttműködésben kifejlesztett közlekedési megoldások sorában, hogy javítsa a munkakörnyezetet a sportolók és a csapat többi tagja számára egyaránt” – tette hozzá Ljungberg.

A sífutó csapat vezetője, Lars Selin úgy gondolja, hogy a busz ad majd helyet a közös összejöveteleknek a sírendezvényeken. „Az esetenként kemény időjárási körülmények sok energiát kivesznek a sportolókból. Ebből a szempontból ez a busz felbecsülhetetlen értékű, amely érzékelhető előnyt nyújt nekünk a versenytársainkkal szemben.

A Scaniáról
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2018-ban 88.000 tehergépkocsit, 8.500 autóbuszt és 12.800 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 137 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 52.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része.
További tájékoztatás: www.scania.hu.


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: