Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

CUPRA Ateca Limited Edition: Szemet gyönyörködtető kialakítás és rezonáló hang

2019.11.12

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
> A CUPRA tovább növeli a kifinomultságot és a teljesítményt az igazi nagy teljesítményű SUV-nál
> Az Akrapovic kipufogórendszer csökkenti a tömeget és egyedi, dinamikus hangot ad, miközben a Brembo fékek növelik a fékerőt


> Az újonnan tervezett és exkluzív 20 collos réz színű könnyűfém keréktárcsák növelik a nyomtávot
> A szénszálas elemek esztétikai finomságot adnak és javítják az aerodinamikai teljesítményt
> Csak 1,999 CUPRA Ateca Limited Edition készül, garantálva ritkaságát
> Online foglalási platform indul Spanyolországban, az első olyan projekt, melyet a SEAT:CODE fejlesztett ki

Martorell/Budapest, 2019.11.12. – A CUPRA folytatja küldetését a teljesítmény, a kifinomultság és az egyediség tökéletes kifejezésének megteremtése érdekében, a CUPRA Ateca Limited Edition bevezetésével. A nagy teljesítményű SUV folytatja a márka elkötelezettségét a nagy teljesítményű járművek új korszakának kialakítása mellett, de a sportosság kortárs értelmezésével.

A CUPRA Ateca egyedülálló modell marad a szegmensében, tökéletesen igazodva az ügyfelek igényeihez, de a mindössze 1999 példányban gyártott CUPRA Ateca Limited Edition bevezetésével egy fokozattal még tovább lép a modell, most látványos külsőt, elegáns belső teret és elérhető teljesítményt kínál.

A CUPRA Ateca Limited Edition ötvözi fejlett turbófeltöltős, közvetlen befecskendezésű, négyhengeres, 2 literes TSI benzinmotor figyelemre méltó 300 lóerős teljesítményét és 400Nm nyomatékát egy hét sebességes DSG sebességváltóval, 4Drive rendszerrel, Akrapovic kipufogórendszerrel és progresszív kormányzással, hogy egy semmi máshoz nem hasonlítható járművé váljon.

A nagyobb bizalom és magabiztosság érdekében a CUPRA Ateca Limited Edition számos újdonságot tartalmaz, melyek még inkább kiemelik az autót a versenytársai közül. Külső megjelenését számos teljesítménynövelő kiegészítővel dobták fel, míg a belső teret óvatosan finomhangolták, hogy a kifinomultság új szintjét biztosíthassák.

„A CUPRA Ateca Limited Edition olyan jármű, amely meg fogja lepni az autó rajongóit, és megmutatja a márka lényegét nyújtó szenvedélyünket a kiváló termékek kifejlesztése és tervezése iránt. A Limited Edition modellel növeljük a hangerőt a vizuális stílus és a vezetési hang szempontjából ”- mondta Wayne Griffiths, a CUPRA vezérigazgatója.

Kiemelkedő tervezési teljesítmény

A CUPRA Ateca Limited Edition izgalmas teljesítménye tökéletesen illeszkedik az érzelmes külső kialakításához, hangsúlyozva azt a szellemet és DNS-t, melyeknek minden CUPRA jelvényt magán hordó járműben meg kell lennie.

A réz CUPRA betűk egyszerűségétől kezdve az exkluzív külső részletekig, mint például a CUPRA által gondosan megválasztott anyagú, egyedi rézszállal ellátott szénszálas tető spoiler és tükörborítások, melyet csak a CUPRA Ateca Limited Edition tudhat magáénak, amely meghatározza a nagy teljesítményű SUV-ot és hangsúlyozza a CUPRA DNS-ét. A jármű színválasztékába tartozik a Graphene Grey - ami újdonság az opciós listán, és kizárólag a CUPRA Ateca Limited Edition számára elérhető – az Energy Blue és a Rodium Grey, amelyek emelik a CUPRA Ateca Limited Edition kifinomultságát.

Mindehhez adjuk hozzá az újonnan tervezett és exkluzív, szélesebb futóművel rendelkező 20 collos réz könnyűfém kerekeket, amelyek új, határozott megjelenést adnak az Ateca-nak, miközben jól láthatóan magukba fogadják a standard 18 collos Brembo fékeket is, a nagyteljesítményű SUV szándéka meghökkenteni a rajongókat.

Gyönyörű belső részletek

Egyik jármű sem kaphatja meg a CUPRA nevet a legmagasabb minőségű belső tér nélkül, és az Ateca Limited Edition a legmagasabb szintű kifinomultságot, vizuális vonzerőt, tapinthatóságot, kényelmet és modernitást nyújtja.

Az egyediség már akkor megkezdődik, mikor a vezető még be sem ült a jármű utasterébe, amikor a CUPRA szénszálas burkolatban elhelyezett kulcsait magához veszi. Az utastérbe való elhelyezkedés után az Ateca Limited Edition egyedisége folytatódik a Petrol Blue Alcantara kagylósított sportülésekkel - ez egy olyan szín, amely a hátsó ülésekig és az ajtópanelekig folytatódik, és olyan vizuális csábítást jelent, melyhez hasonlót a CUPRA Ateca még nem látott.

Az új szín kihangsúlyozására a levegőkiömlők és a központi konzolt körülvevő keretek fekete színt kaptak, miközben réz-szénszálas belső díszlécek keretezik a műszerfal és a klímaberendezés egységeit. Ehhez jön még a prémium minőségű CUPRA padlószőnyegek is, és egyértelművé válik, hogy minden részlet számít.

Erő és teljesítmény a fedélzeten

A CUPRA Ateca Limited Edition fenntartja a márka azon szándékát, hogy minden általa kifejlesztett járműben biztosítsa a tökéletes dinamikát, és ebben ez a nagy teljesítményű SUV sem különbözik a többi modelltől. Csábító külső kialakítása mögött húzódik meg a piac egyik legfejlettebb 2,0 literes turbófeltöltő benzinmotorja. A 300 lóerős, 400Nm-es TSI egység olyan lendületet ad, hogy az Ateca mindössze 4,9 másodperc alatt éri el állóhelyzetből a 100km / h sebességet, de képes elérni a 247 km / h végsebességet is.

Összekapcsolva egy kifinomult 4Drive rendszerrel, hét sebességes, dupla-kuplungos DSG sebességváltóval és egy olyan kormányrendszerrel, amely tökéletes egyensúlyt kínál a direktség és a visszajelzés között, a vezető pedig olyan dinamikus bizonyossággal rendelkezik, melyhez hasonlót csak néhány hasonló kategóriás autó nyújt.

Ehhez adjuk hozzá a titán márkajelzéses Akrapovic kipufogórendszert, amely exkluzív és nagyon érzelem dús kipufogó hangot biztosít - miközben 7 kg összsúlyt is megtakarít - és a CUPRA Ateca Limited Edition úgy tervezték, hogy a kifinomult teljesítmény csúcsát kínálja. A CUPRA Ateca Limited Edition egyedi ritkaságát garantálja, hogy mindössze 1,999 darab kerül piacra, és az utakon a legegyedibb járművek közé kerül.

A CUPRA Ateca Limited Edition bevezetése érdekében a cég elindította első online foglalási platformját, amely lehetőséget kínál arra, hogy az ügyfelek legfeljebb hat hétig fenntarthatják járműveiket, mielőtt az értékesítés megkezdődne. Ez az első projekt, amelyet a SEAT:CODE fejlesztett ki azzal a céllal, hogy újabb lépést tegyen a vállalat az e-kereskedelmi stratégiája felé.

CUPRA Ateca Limited Edition

Motor    2.0 TSI
Hengerek száma/szelepek    4-henger -  16v
Hengerűrtartalom    1,984cc
Furat és löket    82.5 x 92.8
Kompresszió    9.3
Max. teljesítmény    300LE
Max. nyomaték    400 Nm
0-ról 100 km/h-ra    4.9 secs
Végsebeség    247 km/h
CO2 kibocsátás    192-201 (WLTP) / 168 (NEDC)
Üzemanyag fogyasztás    8.5-8.9 (WLTP) / 7.4 (NEDC)

A CUPRA egy exkluzív márka a kivételes emberek számára, amelynek célja, hogy megragadja az ügyfeleket, és megfeleljen az autó szerelmeseinek az egyediség, a kifinomultság és a teljesítmény iránti elvárásának. Az első évében a CUPRA 2018-as értékesítése 40% -kal nőtt az előző évhez képest, elérve a 14.400 darabot. Az új modellek bevezetésével párhuzamosan a CUPRA a TCR sorozatban való részvételével tartja életben a versenyszellemet. A CUPRA világ létezik, és készen áll arra, hogy újabb rajongói csoportot hódítson meg közel 280 speciális értékesítési ponton és szalonban világszerte.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: