Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

*Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019* különdíj a Michelin Hungária Kft.-nek

2019.11.11

Forrás: Michelin, Hírek
A Michelin Hungária Kft. különdíjban részesült “Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázaton, melyet az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA Nonprofit Kft.) idén negyedik alkalommal hirdetett meg.


Az elismerést 2019. november 5-én vehették át a díjazottak. A Michelin Hungária ebben az évben pályázott először a címre, melyet nagyvállalatok I.-es kategóriában (251 és 2000 fő közötti foglalkoztatottak) nyert el.

Az indoklás szerint a Michelin Hungária Kft. azért érdemelt különdíjat, mert “munkáltatóként példaértékűen és sokoldalúan tesz munkavállalói jóllétéért”. A díjat Dr. Nemes Attila ügyvezető és Laczi Anna, a nyíregyházi személyabroncs gyár személyügyi vezetője vették át kollégáik, Molnárné Ráti Gyöngyi és Dajkáné Kovács Mónika kíséretében.

2019-ben a pályázat azon munkáltatókat kereste, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek.

A pályázati kiírásban a következő szempontok szerepeltek: “egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket. A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli. Fontosnak tartja a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

www.michelin.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; - Michelin

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: