Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Hankook Tire Han Chang Yoolt nevezte ki az egyesült királyságbeli leányvállalat ügyvezető igazgatójának

2019.10.21

Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire Han Chang Yoolt nevezte ki az egyesült királyságbeli leányvállalat ügyvezető igazgatójának. A kinevezés október 1-jén lépett hatályba.


Han széleskörű tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és a marketing területén, valamint komoly ismeretei vannak az európai piacról is. A kinevezést megelőzően Han Szöulban, a Hankook Tire & Technology Group globális marketingcsapatának munkatársa volt.

Daventry, Egyesült Királyság, 2019. október 21. – A Hankook Tyre bejelentette, hogy Han Chang Yoolt nevezi ki az egyesült királyságbeli leányvállalat ügyvezető igazgatójának. Han 2019. október 1-je óta látja el a tisztséget a Daventryben található központban. Ezt megelőzően a koreai globális marketingcsapat munkatársa volt, ahol széles körű értékesítési és marketing tapasztalatra tett szert. Mindezek mellett az ellátási lánc menedzsmenttel kapcsolatos logisztikai, valamint több éves üzleti tapasztalattal is bír, hiszen korábban a Hankook európai központjában és német leányvállalatában is dolgozott.

Mr. Han az európai Hankook Tire-nél elöltött időnek köszönhetően kitűnően ismeri az abroncsgyártás és az európai piac titkait, értékesítési és marketing szakértelmével pedig tovább fejlesztheti a márkánkat az Egyesült Királyság területén. Nagyra tartjuk a képességeit, ezért örömmel neveztük ki az egyesült királyságbeli leányvállalat ügyvezető igazgatójának.” – nyilatkozta Kim Han-Jun, a Hankook Tire Europe elnöke.

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy engem bíztak meg azzal a feladattal, hogy fejlesszem a Hankook Tire prémium abroncsgyártó pozícióját a brit piacon. Ehhez nagy segítség lesz az elmúlt években elért sikerek, valamint széles abroncsválasztékunk, amelyben egyaránt megtalálhatóak személyautókra, kisteherautókra, teherautókra és buszokra tervezett abroncsok is.” – mondta Han Chang-Yool. „Izgatottan várom, hogy együtt dolgozhassam a nagy tapasztalattal és szakértelemmel bíró brit csapattal.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Hankook Tire

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: