Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Gyógyír a fásultságra: diszkont légitársaságok turbózzák fel a telet

2019.10.28

Forrás: Budapest Airport, Hírek
Izgalmas úti célok kedvező áron – így lehetne összefoglalni a légitársaságok 2019-es téli menetrendi újdonságait.


Legyen akár igazi téli hideg vagy kellemes napsütés, a sokszínű célállomások különleges élményekkel - rénszarvasfarmmal, jégkorcsolyapályával – vagy épp kulturális programokkal és remek borvidékekkel várják az utazókat. A Budapest Airport csokorba szedte a diszkont légitársaságok által kínált új célállomásokat - érdemes résen lenni: október 27-én, vasárnap indul a téli utazási szezon!

Ma, október 27-én hajnalban egy órával visszaállítottuk a mutatókat, kezdetét vette a téli időszámítás. Rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az éjszakák, a légitársaságok pedig gondoskodnak arról, hogy az utazási kedv változatlan maradjon a hidegebb napokon is. Az óraátállítás napjára rögtön két újdonsággal készült a Ryanair: a mai naptól heti négy alkalommal Tel Avivba, heti kétszer pedig a finn Lappeenranta városába repít el az ír diszkont légitársaság. A dél-finnországi Lappeenranta, amely most először szerepel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről elérhető járatok palettáján, kiemelten ajánlott úti cél a tél szerelmeseinek: rénszarvasfarm, sí- és jégkorcsolyapályák várják az oda látogatókat.

A Ryanair a menetrendváltás utáni napokra is számos újdonsággal készül: október 28-tól a lengyelországi Poznan válik elérhetővé közvetlen járattal heti két alkalommal a magyar fővárosból. A következő napokban a melegebb éghajlatra vágyók örülhetnek, hiszen az ír légitársaság két portugál városba, Portóba és Lisszabonba indít járatokat október 29-én. Szintén a téli menetrend életbelépését követően indul a bordeaux-i, göteborgi, luxemburgi, odesszai és toulouse-i légijárat.

A Wizz Air is új városokkal köti össze Budapestet a téli menetrendben: október 30-tól heti két alkalommal Oroszország legrégebbi városába, Kazánba lehet elrepülni a magyar kötődésű légitársaság jóvoltából. A Volga-folyó menti tatár főváros az építészet és a kultúra kedvelőinek igazi gyöngyszem: leghíresebb látnivalója a Minden Vallás Temploma, de a gyönyörű városkép már önmagában is megér egy néhány napos kirándulást.

Novemberre a Wizz Air még további egy új járattal készült a Magyarországról utazóknak: november 2-től az ukrán kereskedelmi központba, Odesszába lehet heti kétszer eljutni. November 8-tól továbbá Birminghambe indít járatot az angol Jet2.com légitársaság, decemberben pedig indul a Wizz Air edinburghi járata is. 2020 januárjában a Ryanair nyitja az új járatok sorát az ukrajnai Kharkivval.

Az újdonságok mellett a légitársaságok járatsűrítésekkel is mozgalmasabbá teszik a hűvösebb évszakokat, amelyet az alábbi táblázatban foglaltunk össze:

Légitársaság: Desztináció ; Járatok száma S19 ; Járatok száma W19

Austrian Airlines: Bécs ; heti 17 ; heti 20

Eurowings: Stuttgart ; heti 11 ; heti 18

Ryanair: Edinburgh ; heti 3 ; heti 7

Ryanair: Páfosz ; heti 2 ; heti 5

Ryanair: Prága ; heti 6 ; heti 9

Wizz Air: Dubai ; heti 3 ; heti 7

Wizz Air: Tel Aviv ; heti 10 ; heti 14

Wizz Air: Marosvásárhely ; heti 2 ; heti 7

www.bud.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: