Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Scania és a Navistar vizsgálja az együttműködés lehetőségét, amelynek keretében járművekkel és szolgáltatásokkal látnák el a kanadai bányaipart

2019.10.29

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania és a Navistar szeretné tanulmányozni egy kölcsönösen előnyös együttműködés lehetőségét, amelynek keretében járművekkel és szolgáltatásokkal látnák el a bányaipart a kanadai piacon.


A felek azt tervezik, hogy 2020 vége felé korlátozott számban nehézkategóriás, terepes Scania tehergépkocsikat adnának át kiválasztott üzemeltetőknek tesztelésre.

Az együttműködés lényege, hogy a Scania bányaipari járművek terén felhalmozott tudását, szaktanácsadó szolgáltatásait és gazdaságos üzemeltetéshez nyújtott támogatását ötvöznék a Navistar márkakereskedői hálózatával, értékesítés utáni szolgáltatásaival és szerviztámogatásával. A cél világszínvonalú ügyféltámogatást biztosítani a bányaipar globális ügyfeleinek, valamint tehergépkocsikat kínálni nehézfuvarozáshoz, általános áruszállításhoz és üzemanyag-, víz-, illetve személyszállításhoz.

A Scania jól kitaposott úton jár a bányaiparnak kiválóan teljesítő termékek és szolgáltatások biztosítása kapcsán. Több mint tízezer Scania nehéz-tehergépkocsi üzemel a bányaiparban, például Dél-Amerikában és Ázsiában.

A teherautóink és a szolgáltatásaink a Navistar jól kiépített nemzetközi tehergépkocsi-értékesítési és szervizhálózatával együtt kellő potenciállal rendelkeznek ahhoz, hogy az együttműködésünket számunkra és a kanadai bányaipari üzemeltetők számára is előnyössé tegyék” – mondta Alexander Vlaskamp, a Scania alelnöke és tehergépkocsikkal foglalkozó üzletágának vezetője.

Változnak a bányaipari piac igényei” – mondta Persio Lisboa, a Navistar ügyvezető alelnöke és operatív igazgatója. „A vállalatok fenntarthatóbb megoldásokat keresnek, amelyek javítják a munkaterületi rugalmasságot, növelik az üzemidőt és csökkentik a teljes körű üzemeltetési költségeket. A Scaniával, mint partnerrel való együttműködésünk segít nekünk gyorsan nagy léptékű eredményeket elérni abban, hogy átfogó és ütőképes megoldásokkal célozzuk meg ezt az egyedülálló piaci területet.

Mindkét fél hatósági jóváhagyásért folyamodik majd Kanadában a megfelelő hivatalokhoz, hogy forgalmazhassák a Scania tehergépkocsikat.

Az együttműködés a TRATON SE és a Navistar között már fennálló gyümölcsöző stratégiai szövetségre épül, amely 2016-ban kezdődött el és azóta is folyamatosan fejlődik.

A Navistar International Corporation (New York-i tőzsdén: NAV) egy holding, amelynek leányvállalatai és tagvállalatai gyártják az International® márkájú tehergépkocsikat, saját dízelmotorokat és az IC Bus® márkájú iskolabuszokat, illetve buszokat. Az egyik tagvállalat tehergépkocsi- és dízelmotor-alkatrészeket is kínál. Egy további tagvállalat pedig pénzügyi szolgáltatásokat kínál.
További információ a www.navistar.com weboldalon található.

A Scaniáról
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2018-ban 88.000 tehergépkocsit, 8.500 autóbuszt és 12.800 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 137 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 52.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része.
További tájékoztatás: www.scania.hu.
 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: