Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens és a Material Solutions új innovációs központot nyitott az USA-ban

2019.10.21

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens és a Material Solution – a Siemens egyik vállalata – hivatalosan új, fejlett innovációs központot nyitott ezen a héten a floridai Orlandóban.


A központ a maga nemében páratlan az USA-ban, amely a tervezést a gyártással, a robotikával, a gyors prototípus-készítéssel, a szkenneléssel, digitális eszközökkel, valamint a fémek helyszíni additív gyártásával párosítja egyedülálló módon. A Siemens innovációs központja a gyors problémamegoldásra összpontosít majd, támogatást nyújtva a vállalat energiaipari vállalatainak, miközben a Material Solutions számos additív szolgáltatást kínál az innovációs központ és a külső ügyfelek támogatására.

A megnyitóm többek között részt vett Vinod Philip, a Siemens Service Power Generation ügyvezetője, Steve Conner, a Siemens Energy Inc. ügyvezetője, Markus Seibold, a Siemens Power Generation Operations additív gyártásért felelős területének elnökhelyettese, valamint Mark Kamphaus, a Siemens Service Power Generation technológiával és innovációval foglalkozó területének vezetője. A vezetőkhöz a Siemens dolgozói, az energetikai szektorban tevékenykedő. kulcsfontosságú ügyfelek, valamint más termelékeny iparágakból, például a légi és űrközlekedési ágazatból érkezett vendégek is csatlakoztak.

A valamivel több, mint 1.500 négyzetméter területű központ a legújabb gyártási és ellenőrzési technológiákkal van felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy gyorsabban megoldásokat találjanak az iparágban felbukkanó lehetőségekre, továbbá ösztönzi az innovációt az új, fejlett alkatrészek és digitális megoldások létrehozása érdekében. A központ, amely egyértelműen a világszínvonalú prototípusok és szolgáltatások kifejlesztésére összpontosít, remélhetőleg ösztönzőleg hat majd az új ötletek, módszerek és üzleti modellek létrejöttét, és olyan korszerű automatizálási eszközökkel büszkélkedhet, mint a robotgépek, a 3D nyomtatók és a 3D szkennerek.

Ez a központ egyedülálló, mert számos innovációs folyamatunkat egy fedél alatt gyűjti össze” – mondta Tim Holt, a Siemens Gas and Power ügyvezető igazgatója. „Ezeknek a kompetenciáknak a Material Solutions által a fémek additív gyártásának területén szerzett 12 évnyi tapasztalattal kombinálva különleges lehetőséget biztosít számunkra, hogy támogathassuk a holisztikus additív megoldások/szolgáltatások kidolgozását ügyfeleink számára az energiaipari vállalatainknál, valamint az olyan termelékeny iparágakban, mint a légi és űrközlekedés, vagy az autóipar.”  

A Material Solutions – a Siemens egyik vállalata –, amely úttörőnek számít a szelektív lézeres olvasztási (SLM) technológia nagy teljesítményű fém alkatrészek gyártásához való használatát illetően. Ennek során a vállalat a nagy hőmérsékletű környezetben alkalmazott szuperötvözetekre helyezi a hangsúlyt. Az eredendően egyesült királyságbeli vállalatot 2016-ban vásárolta meg a Siemens, és nemcsak az angliai Worcesterben található telephelyét, hanem a globális, additív gyártással foglalkozó hálózatát is bővítette. Az új orlandói telephelyen keresztül az egyesült államokbeli piacot, különösen az energia-, valamint a légi és űrközlekedési ágazatot fogja kiszolgálni a Material Solutions.

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Robot, automatika, automata ; Lézer ; D nyomtatás ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: