Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Különleges szolgáltatás újságírók számára: A „Volkswagen live” adások első alkalommal közvetítenek az IAA 2019-ről

2019.09.09

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
Első alkalommal fog a Volkswagen élőben beszámolni az autókiállításról egy Newsdesk (híroldal) és egy TV stúdió útján:


Az IAA (Frankfurti Autószalon) kezdetétől a Kommunikációs Osztály napi közvetítést biztosít a 3-as csarnokban található standról, Frankfurt am Mainból, az adások a kiállítás megnyitóját megelőző napon kezdődnek, és a sajtónapokon is (szept. 10-11) folyamatosak lesznek. A híroldalon a média képviselői szöveges, kép- és filmanyagokat, valamint közvetlen kapcsolatot kapnak az interjúpartnerekkel. Az újságírók munkaállomásokat is használhatnak, melyek a kiállítási standon találhatók.

Ha nem tud ott lenni, akkor sem kell lemaradnia semmiről: az összes prezentáció - például az új márka arculat az új Volkswagen logóval vagy az ID.3 világpremierje - élő közvetítésben követhető az interneten . A Group Night (szeptember 9., hétfő), a Volkswagen sajtótájékoztatója (szeptember 10., kedd), valamint az igazgatósági tagokkal és más szakértőkkel folytatott exkluzív beszélgetések a tv-stúdióból kerülnek közvetítésre a "Volkswagen-live" webcast segítségével. Összességében öt élő közvetítés és az IAA széleskörű kiegészítő anyagai közvetítik a Volkswagent érintő fontos témákat, például érdekes információkat az elektromos mobilitásáról, az ID.3-t vagy az új ID. Családot.

"Volkswagen live" - az összes adás letöltésként is elérhető

Több, mint a megtekintés: különleges szolgáltatásként két kamerapozíciós letöltést kínálunk - így minden médium felhasználhatja az optimális képbeállítást. A programok letölthetők egy online nyitóoldalon, amelyet kifejezetten az IAA-hoz állítottak össze. A nyitóoldal a következő címen található:

DE https://volkswagen-newsroom.gomexlive.com/?lang=de
EN https://volkswagen-newsroom.gomexlive.com/?lang=en

Hétfő,  ;Szept. 9    19.45-20.45  Téma: Group Night  Vendég: Herbert Diess

Kedd,  ;Szept.10   10.00-10.45  Téma: Press conference Brand  Vendég: Frank Welsch

       ;Szept.10   15.00-15.30  Témák közt.: DFB kooperáció  Vendég: Joachim Löw

Szerda,;Szept.11   10.00-10.30  Témák közt: Új Márka arculat  Vendég: Jürgen Stackmann

       ;Szept.11   15.00-15.30  Témák közt: ID.R  Vendég: Romain Dumas
       
A Volkswagen márka jelenlétével kapcsolatos összes szöveg, információ, kép stb. megtalálható a következő oldalon: https://www.volkswagen-newsroom.com/en

A Volkswagen márkáról – Valóra váltjuk a jövőt
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: