Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A ŠKODA hármas győzelme: a KODIAQ, OCTAVIA SCOUT és SUPERB típusok nyertek az “év összkerékhajtású autói” olvasói szavazásán

2019.04.17

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
> A német Auto Bild Allrad magazin kiemeli a ŠKODA 4×4 szakértelmét
> A KODIAQ a legjobb import autó a „35.000 euró alatti Off-road és SUV járművek” kategóriájában


> Az OCTAVIA SCOUT elismerést kapott, mint a legjobb import autó, az „összkerékhajtású crossover” kategóribában
> A SUPERB elnyerte a legjobb import autó címet a „40.000 euró alatti összkerékhajtású személyautók” kategóriájában

Mladá Boleslav / Budapest, 2019. április 17. – A ŠKODA hármas győzelmével zárult az idei „év összkerékhajtású autói” szavazása: az összkerékhajtású autók német magazinja, az Auto Bild Allrad olvasói több kategóriában is kitüntették a ŠKODA márkát, ami tovább gyarapította az autógyár több éve tartó győzelemsorozatát. Ez már a tizedik alkalom, hogy a SUPERB 4×4 típus besöpörhette az áhított elismeréseket, ebben az évben, mint a legjobb import autó a „40.000 euró alatti összkerékhajtású személyautók” kategóriájában. Az OCTAVIA SCOUT, az „összkerékhajtású crossover” import kategória győztese így begyűjthette az ötödik „év összkerékhajtású autója” címét. A KODIAQ 4×4 pedig első helyezést ért el a „35.000 euró alatti Off-road és SUV járművek” import kategóriájában. Ezzel a KODIAQ megismételte 2017-es győzelmét, amelyet Európa legnagyobb számban eladott összkerékhajtású autós magazinja olvasói szavaztak meg a nagy ŠKODA SUV számára az import kategóriában, bemutatása évében.

Ebben az évben a magazin olvasói már a 18. alkalommal választották meg az „év összkerékhajtású autóit”. Összesen 211 jármű vett részt a tíz kategóriában zajló szavazáson. Az Auto Bild Allrad magazin olvasói 2019. január 4-től, február 1-ig az interneten szavazhattak kedvencükre. A cseh márka díjnyertes modelljei közül a zászlóshajó SUPERB 4×4 változata érte el a legjobb egyéni eredményt, a leadott szavazatok 9,97%-ával. A magazin olvasóinak 8,18 százaléka szavazott az összkerékhajtású OCTAVIA SCOUT típusra. A KODIAQ 4×4 a szavazatok 7,80 százalékát hozta el.

Az összkerékhajtású modelleknek hosszú történetük van a ŠKODA márkánál, már az 1930-as évek végén fejlesztették olyan járművek prototípusait, amelyeknek több, mint egy tengelyét hajtották meg. A modern kori ŠKODA 4×4 járművek sikertörténete 1999-ben kezdődött az OCTAVIA COMBI 4×4 típussal. Azóta a ŠKODA több, mint 700.000 összkerékhajtású járművet állított elő. Az ebben a kategóriában jelentkező folyamatosan növekvő kereslet miatt a ŠKODA az elmúlt négy évben fokozatosan bővítette a 4×4 kínálatát. Ma a KAROQ és KODIAQ SUV, valamint az OCTAVIA és SUPERB típusok is elérhetők összkerékhajtással.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, RAPID, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: