Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens Mobility új piacokat nyitott meg a Smartron mozdonyok előtt

2019.09.13

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Mobility Bulgáriában és Romániában is kínálja a Smartron mozdonyokat.


A kizárólag sztenderd, előkonfigurált változatban rendelhető mozdony a vevők számára költséghatékony üzemeltetést és magas szintű megbízhatóságot biztosít. A román E-P Rail máris négy, míg a bolgár PIMK három Smartron mozdonyt rendelt a Siemens Mobility-től. Az illetékes hatóság már ki is adta az első Smartron bulgáriai forgalomba helyezési engedélyét.    

A 2018 tavaszán piacra dobott Smartron mozdonyból eddig több mint huszonötöt értékesítettünk. A nagy teljesítményű, megbízható, speciális szállítási funkcióra tervezett Smartron mozdony egyszerűsített, költséghatékony beszerzési folyamatot tesz lehetővé.  Mostantól a bolgár és a román vasútüzemeltetők is profitálhatnak az új koncepció szerint gyártott mozdonyok kínálta előnyökből” - nyilatkozta Sabrina Soussan, a Siemens Mobility vezérigazgatója.

A Smartron 2018 márciusa óta kapható a német piacon. A Smartron annak a Vectron mozdonynak a jól bevált komponenseire épül, amely a forgalomban elért 220 millió kilométer futásteljesítménnyel igazolta megbízhatóságát. A Smartron szabványos, 1,435 mm széles nyomtávon üzemel, a súlya pedig körülbelül 83 tonna. A Bulgária és Románia számára gyártott Smartron mozdonyt 25 kV-os váltakozó áramú (AC) tápellátó rendszerre tervezték, és PZB vonatbefolyásoló rendszerrel szerelték fel. A mozdonyt a sztenderd “Capri-kék” színben fogják szállítani.

A jelen sajtóközlemény, valamint a kapcsolódó anyag a következő linken érhető el:
www.siemens.com/press/vectron

A Siemens Mobility-vel kapcsolatos további információk itt érhetők el:
www.siemens.com/mobility

A Siemens Mobility a Siemens AG önállóan irányított vállalata. A közlekedési megoldások terén már 160 éve élen járó társaságként a Siemens Mobility folyamatosan fejleszti portfólióját a gördülőállomány-ágazat, a vasúti automatizálás és villamosítás, a kulcsrakész rendszerek, az intelligens közlekedés és a kapcsolódó szolgáltatások kulcsfontosságú területein. A digitalizálás révén a Siemens Mobility lehetővé teszi a vasútüzemeltető számára az intelligens infrastruktúra kialakítását, az értékteremtés fenntartható növelését a teljes életcikluson keresztül, az utasok kényelmének javítását, és a rendszer megfelelő rendelkezésre állását. A 2018. szeptember 30-án lezárt pénzügyi évben a korábbi Siemens Mobility Divízió 28 400 fős nemzetközi csapata 8,8 milliárd eurós bevételt könyvelhetett el.
További információk a www.siemens.com/mobility oldalon találhatók.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: