Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Hankook 2022-ig meghosszabbítja partnerkapcsolatát az orosz jégkorongligával

2019.09.10

Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook és az orosz Kontinentális Jégkorong Liga (KHL) hivatalosan is bejelentette, hogy három szezonnal – azaz 2022-ig – meghosszabbítják az együttműködésüket.


Ennek eredményeként az abroncsgyártó és a KHL – a világ egyik legnagyobb jégkorongligája – folytatja sikeres partnerségét, a Hankook ezek után is a liga bajnoki beszállítója és hivatalos abroncspartnere lesz. A KHL az egyik legnépszerűbb sportesemény Fehéroroszországban, Kínában, Finnországban, Kazahsztánban, Lettországban és Oroszországban, ahol a mérkőzéseket rendezik.

Moszkva, Oroszország, 2019. szeptember 10. – A prémium abroncsgyártó Hankook 2022-ig a Kontinentális Jégkorong Liga hivatalos partnere marad. Az együttműködés keretén belül a cég támogatja a KHL programjait és számos egyéb eseménnyel örvendezteti meg a rajongókat a playoff és az All-Stars Hét mérkőzéseivel együtt 744 meccset magába foglaló szezon során. A Hankook ezen felül közösségi média kampányokon keresztül több mint 10.000 rajongónak adja meg a lehetőséget arra, hogy személyesen is részt vegyen a KHL következő szezonjának mérkőzésein. Ez a nagyléptékű együttműködés egy ilyen népszerű sportággal nagy fontossággal bír, különösen Oroszországban, a téli abroncsok egyik legjelentősebb piacán. A szerződés meghosszabbítása is bizonyítéka a Hankook és a KHL között 2017 óta fennálló szoros együttműködésnek.

A szerződést az orosz fővárosban, a VTB Arénában írták alá a jelenlegi bajnok HK CSZKA Moszkva és az Avangard Omsk között vívott nyitómérkőzés előtt. A dokumentumot Kim Han-Jun, a Hankook Tire Europe elnöke és Dmitry Chernyshenko, a KHL elnöke írta alá.

A Hankook szerte a világon jelen van a legrangosabb sporteseményeken, ilyen az Oroszországban legnépszerűbbnek számító jégkorong is. Prémium márkaként mindig prémium partnereket keresünk. A KHL egy ilyen prémium partner Oroszországban, ennek értelmében a Hankook is büszkén vállalja, hogy továbbra is a KHL hivatalos partnere marad. A biztonság és a mottónk, a „Driving Emotion”, a vezetés élménye olyan értékek, amelyeket nemcsak termékeinkben, hanem az együttműködés keretén belül a hokirajongóknak és a KHL csapatainak is tovább szeretnénk adni” – nyilatkozta Kim Han-Jun, a Hankook Tire Europe elnöke.

A Hankook a világ egyik legnagyobb abroncsgyártója, akik szintén olyan szenvedéllyel tekintenek a téli sportokra és a jégkorongra, mint mi. Közös célunknak tekintjük a biztonságot és az elkötelezettséget, amelyet stratégiai együttműködésünk még erősebbé és sokrétűbbé tesz. A Hankook kezdeményezésében több mint 10.000 rajongó már eddig is részt vehetett a KHL egy-egy mérkőzésén. A Hankook idén negyedik alkalommal szponzorálja a KHL-t, de az együttműködésünk már tizenkét éve tart” – osztotta meg Dmitry Chernyshenko, a KHL elnöke.

A jégkorong mellett az abroncsgyártó számos nemzetközi sport- és motorsport-bajnokságban vesz részt valamilyen formában. A Hankook a futball világában is jelen van, nemcsak az UEFA Európa-liga szponzoraként, hanem a Bajnokok Ligájának legeredményesebb csapata, a Real Madrid, illetve más nemzetközi csapatok – pl. Borussia Dortmund (Németország), AS Monaco (Franciaország) vagy SSC Napoli (Olaszország) – támogatójaként. A cég motorsportokhoz fűződő kapcsolata szintén sokrétű, többek között a DTM-mel, a 24-H-Series-zel, a Formula Renault Euroseries-zel, valamint a női pilótákat felvonultató W-Series-zel áll szoros együttműködésben.

A Hankook  Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; - Hankook Tire

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: