Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Krone a Siemens Digitális Innovációs Platformjával állítja fel digitalizálási stratégiáját

2019.09.06

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Digital Industries Software bejelentette, hogy a mezőgazdasági gépek egyik vezető, németországi székhelyű gyártója, a Maschinenfabrik Bernard Krone GmbH & Co. KG a Siemens Digitális Innovációs Platformját választotta digitalizálási stratégiája kidolgozásához.


A Teamcenter® portfólió, az NX™ szoftver és további megoldások alkalmazásával a Krone új digitalizálási programot készül bevezetni, mely a Siemens Digitális Innovációs Platformjába tartozó széles körű, integrált megoldásokat kihasználva a termékek teljes életciklusa során támogatni fogja a folyamatokat, valamint a részlegek közti együttműködést.

Egy PDM / PLM megoldás bevezetése a Kronénél átfogó digitalizálási stratégiánk fontos része,” – mondta Dr. Goy-Hinrich Korn, a Krone beruházási vezérigazgatója. „Megvan a jövőképünk és tervünk ahhoz, hogy lehetővé tegyük vállalatunk digitalizálását, ám szilárd alapok nélkül ezek nem lennének megfelelően támogatottak. Biztosak vagyunk abban, hogy a Siemens szoftverének használata elősegíti majd jelenlegi problémáink megoldását, és új követelményeinket is ki fogja elégíteni.

A Krone termékportfóliója az egyszerű mezőgazdasági gépektől, pl. kisebb fűnyíróktól a rendkívül összetett, vegyes növénytermesztéshez használt járvaszecskázó gépekig terjed. A piac egyre hatékonyabb ipari gépeket vár el, új szenzortechnológiával és kifinomultabb szoftverfunkciókkal. Ezen eszközök élettartamának meghosszabbításán túl az ágazat gyártóinak számos további kihívással kell szembenézniük, mint pl. a globális verseny, a több helyszínen végzett gyártás, a rövidülő fejlesztési ciklusok, a teljes tulajdonlási költség csökkentése, az üzemanyagtakarékosság és a kibocsátási előírásokat meghatározó szabályozások. Ezek a kihívások könnyebben leküzdhetők a tervező, szimuláló és gyártási szoftvereszközök integrált készletével, melyek egységes és integrált környezetben kezelhetők.

Egy egyetlen forrásból származó adatkezelő rendszer létfontosságú eszköz a munkagépgyártók, pl. a Krone számára, akiknek a különböző létrehozott nyomtatványokat és adatokat is kezelniük kell, miközben a mérnöki tervezésre, a gyártásra és a termékek életciklusára összpontosítanak” - mondta Urban August, a Siemens PLM Software Németország vezető alelnöke és ügyvezető igazgatója. „A munkagépgyártó ágazat számára kínált megoldásaink segítségével a Krone kimagasló teljesítményt nyújthat napjaink kihívásokkal teli és dinamikus környezetében, és innovatív termékeket kínálhat, miközben teljes tulajdonlási költségét is csökkenti.

A Krone több szakaszban készül bevezetni a szoftvert, melynek elején a CAD adatmigrációra fog összpontosítani, aminek 150 NX munkaállomás is része lesz. A bevezetés későbbi fázisában a hangsúly a termékéletciklus-menedzsmentre (PLM) fog eltolódni, 400 Teamcenter munkaállomással. Ez a kezdeti telepítési bázis, mely a stratégia alapját fogja képezni, teret hagy a jövőbeni fejlesztéseknek, többek közt olyan bővítési és érdeklődési területeken, mint pl. a minőségirányítási rendszerek (QMS), az IoT, a szimuláció, és a számítógéppel támogatott gyártás (CAM) megoldásai.

További információkért az ipari- és munkagépek ágazatai számára kínált megoldásainkról látogasson el a
https://www.plm.automation.siemens.com/global/en/industries/industrial-machinery-heavy-equipment/ weboldalra.

A Siemens Digital Industries Software, mint az ipar digitális átalakulásának motorjaként szolgáló szoftvermegoldások vezető globális szállítója új lehetőségeket teremt a gyártók számára az innováció megvalósításához. A Texas állambeli plano-i székhelyű, és világszerte több mint 140.000 ügyféllel rendelkező Siemens Digital Industries Software mindenféle méretű vállalattal együttműködve alakítja át az ötletek életre keltésének, a termékek megvalósításának és a műveletek során a termékek és eszközök használatának és értelmezésének módját. További információkért a Siemens Digital Industries Software termékeiről és megoldásairól látogasson el weboldalunkra: www.siemens.com/plm.

www.siemens.hu 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: