Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Tűzijáték madártávlatból

2019.08.19

Forrás: Budapest Airport, Hírek
Elérkezett a várva várt augusztusi hosszú hétvége: sokan döntenek úgy, hogy ezt a négy napot kihasználva rövid nyaralásra indulnak repülővel.


Az ablak melletti ülés szinte mindig izgalmas kilátással kecsegtet, augusztus 20-án pedig még inkább érdemes ezt a helyet lefoglalni, hiszen nem mindennapi látványban lehet részünk. A Budapest Airport összegyűjtötte, mely járatok utasainak van a legjobb esélye a magasból szemlélni az ünnepi tűzijátékot.

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep estéjén országszerte az utcákra gyűlnek az emberek, hogy gyönyörködjenek az ünnepi tűzijátékban. Évről évre a Parlamentnél megrendezett műsor jelenti a fő attrakciót, de az ország minden táján színes villanások tarkítják az eget. Habár a tűzijátékot az utcáról vagy épp a házak ablakából is rendkívül élvezetes nézni, nincs erre még egy olyan különleges helyszín, mint a repülőgép fedélzete.

Összegyűjtöttük azokat a Budapestről induló, vagy épp ide érkező járatokat, amelynek utasai – ha az időjárás is kedvez ennek - a repülőgép ablakából élvezhetik az ünnepi műsort.

Budapestre érkező járatok

Légitársaság: Útvonal , Mikor érkezik?
- LOT: Varsó-Budapest , 21:25
- Ryanair: Koppenhága-Budapest , 21:35

Budapestről induló járatok

Légitársaság: Útvonal , Mikor indul?
- Eurowings: Köln-Budapest , 20:30
- Aeroflot: Moszkva-Budapest , 20:35
- iberia: Madrid-Budapest , 21:05
- Norwegian Airlines: Oslo-Budapest , 21:25
- Eurowings: Stuttgart-Budapest , 21:40

Persze egy kis szerencse is kell ahhoz, hogy az utasok éppen az Országház előtti nagy tűzijátékot láthassák: mivel a fel-és leszállások irányát első sorban az uralkodó szélirány határozza meg, a dél-keleti az érkező, míg az észak-nyugati szélirány az induló járatok utasainak kedvez.

www.bud.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: