Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Magyarország is csatlakozik a Mercedes-Benz After Work Golf Cup versenysorozathoz

2019.06.04

Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
After Work Golf Cup néven 2012-ben indult el a munka utáni golfozást népszerűsítő versenysorozat, melynek névadó szponzora a Mercedes-Benz. 2019-től Magyarország is csatlakozik a tornához.


A kilenclyukas versenyek fordulóit a Magyar Golf Szövetséggel közösen kizárólag munkanapokon és legkorábban délután 5 órai kezdettel rendezik meg, így a golf iránt elkötelezett, ám elfoglalt játékosok egy szokványos munkanap estéjén versenyezhetnek az áprilistól szeptemberig tartó golfszezonban. Az első magyarországi versenyt június 12-én rendezik meg, melyre június 10-ig lehet regisztrálni

A Mercedes-Benz örömmel fogadta, hogy az R&A, a golfsport egyik irányító testülete felismerte a rövidebb, munkaidőhöz jobban igazodó versenysorozatban rejlő lehetőséget, és hivatalosan is támogatja a Mercedes-Benz After Work Golf Cup-ot. A versenysorozat célja, hogy a golf iránt elkötelezett, ám munkájuk miatt elfoglalt játékosok számára lehetőséget kínáljon kedvenc sportjuk gyakorlására munkarendjükhöz és családi kötelezettségeikhez igazodva.

A kilenclyukas versenyek népszerűsége egyre növekszik, ezt mi sem mutatja jobban, minthogy a Németországban megrendezett versenysorozat körülbelül 3000 versenyén -több mint 300 golfpályán- mintegy 80.000 golfozó vett részt. 2018-ban a versenysorozat nemzetközi színtérre lépett, és többek között Dél-Afrikában, Svédországban és Argentínában is megrendezték a Mercedes-Benz After Work Golf Cup-ot.

2019-ben Magyarország, Hollandia és Csehország is csatlakozik az MBAWGC versenysorozathoz, melyen a résztvevők vonzó díjakat nyerhetnek, illetve nemzetközi szinten is versenyezhetnek a top helyezésekért a digitális ranglistáknak köszönhetően. A hazai versenyek a Magyar Golfszövetség szakmai támogatásával valósulnak meg, és három golfklubban zajlanak majd: az Academy Golf Clubban, a Balaton Golf Clubban és a Pannonia Golf & Country Clubban. Az első versenyre 2019. június 12-én kerül sor a budapesti Academy Golf Clubban.

A Mercedes-Benz After Work Golf Cup nem titkolt célja, hogy az első számú nemzetközi, amatőr tornává váljon világszerte azon golfozók számára, akik hobbijuknak versenyszerűen, mégis lazább környezetben szeretnének hódolni munka után.

A versenyre az alábbi linken lehet jelentkezni 2019. június 10-ig: https://hu.awgc.com/hu/

www.mercedes-benz.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: