Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

30 éves a Mercedes Trophy: hamarosan ütőt ragadnak a hazai torna résztvevői

2019.05.06

Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
A Mercedes-Benz évtizedek óta elkötelezett támogatója a golf sportnak a világ minden táján. Ennek az elköteleződésnek a legfontosabb eseménye az idén 30 éves Mercedes Trophy, amely a világ legnagyobb meghívásos golfversenye.


A hazai válogató igazán exkluzív környezetben, a Pannonia Golf & Country Clubban kerül megrendezésre, ahol egy ütésből akár egy új Mercedes-Benz modellt is nyerhetnek a résztvevők.

Idén ünnepli 30. jubileumát a Mercedes Trophy meghívásos golfverseny. 1989-ben hat európai ország részvételével kezdődött a versenysorozat, melyben most már a világ 60 országából több mint 60.000 játékos vesz részt minden évben. A verseny három lépcsőben zajlik: az országos meghívásos versenyek győztesei a regionális döntőre kvalifikálják magukat, majd a legjobbak a versenysorozat csúcsán, a stuttgarti világdöntőn mérhetik össze tudásukat. A sportteljesítmény értékelése mellett a Mercedes Trophy célja, hogy országhatárokon belül és azon túl is egy kötetlen társasági eseményen hozza közelebb egymáshoz a golf szerelmeseit.

A hazai selejtezőre 2019. május 11-én kerül sor a Pannonia Golf & Country Club pályáin. A magyarországi verseny tétje nem kisebb, mint a várnai regionális döntőbe való bejutás, valamint emellett egy különösen szerencsés játékos akár egy Mercedes-Benz gépkocsit is nyerhet. Ennek a feltétele, hogy a jelenlévő játékosok közül a megjelölt pályaszakaszon egy ütésből kell beütni a golflabdát (hole-in-one ütés). Amennyiben ez sikerül, ezt a különleges teljesítményt a szervezők egy új, Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA Coupéval jutalmazzák.

A pihentető sport mellett a versenyzők és kísérőik a Pannonia Golf & Country Club területén megtekinthetik az EQ modellcsalád első Mercedes-Benz tagját, az EQC-t. Továbbá lehetőségük nyílik kipróbálni az új, kizárólag Magyarországon gyártott Mercedes-Benz CLA-t, és a nap folyamán más Mercedes-Benz modelleket is tesztelhetnek.

A regisztrációt és a verseny kiírását az érdeklődők az alábbi linken érhetik el: https://golfpannonia.hu/versenynaptar/mercedes-trophy/

www.mercedes-benz.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: