Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Rakoncza Zsolt a Dell Technologies Magyarország vezérigazgatója

2019.08.06

Forrás: MorphoCom - Dell Sajtóinformáció
Budapest, 2019. augusztus 6. – A Dell Technologies bejelentette, hogy 2019. augusztus 5-től Rakoncza Zsoltot nevezi ki a Dell Technologies Magyarország vezérigazgatójává.


A tapasztalt szakember az elmúlt 17 évben sikeres vezetői és senior értékesítési pozíciókat töltött be olyan informatikai és telekommunikációs vállalatoknál mint a Fortinet, a Huawei, a Symantec, a Microsoft és a Telenor. A Dell Technologies kötelékében az új vezető felel majd a vállalat teljes tevékenységért, az ügyfélkapcsolatokért, valamint a disztribútori- és partnerkapcsolatokért.

Nagyszerű lehetőség számomra, hogy a technológia világában rendkívül sok izgalmat tartogató időszakban csatlakozhatok a Dell Technologies csapatához. Egész karrierem során az informatikában dolgoztam, ezért folyamatosan arra törekszem, hogy támogassam a magyar szervezeteket digitális átalakulásuk felgyorsításában és legértékesebb erőforrásuk, az adataikban rejlő értékek kiaknázásában. Örömmel várom a közös munkát a csapattal, hogy együtt haladhassunk a következő jelentős növekedési időszak felé” – mondta Rakoncza Zsolt.

A Dell Technologies az új kinevezés kapcsán Kovács Tamásnak – aki megbízott vezetőként 2019 február 1. óta irányította a vállalatot –, valamint a korábbi vezérigazgatónak Dienes-Oehm Tivadarnak is megköszönte áldozatos és eredményes munkáját.
 
A Dell Technologies  
Dell Technologies egy olyan egyedülálló cégcsoport, amely biztosítja az alapvető infrastruktúrát a szervezetek számára digitális jövőjük kiépítéséhez, informatikai rendszerük átalakításához, valamint legnagyobb értékük, az információ védelméhez. A vállalat világszerte 180 országban nyújt szolgáltatásokat a legkülönbözőbb méretű ügyfelek számára – akik között a Fortune 500 listán szereplő cégek 98 százaléka, valamint egyéni ügyfelek egyaránt megtalálhatók – az iparág legátfogóbb és leginnovatívabb termékkínálatával az egyszerűbb megoldásoktól a felhőig. A Dell Technologies család a következő márkákból áll: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream és VMware.

###
Copyright © 2019 Dell Inc. vagy leányvállalatai. Minden jog fenntartva. A Dell, a Dell EMC és a Dell Technologies embléma a Dell Inc. védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más joghatóságokban. Minden további, a szövegben szereplő jelölés és név a megfelelő vállalat védjegye

www.dell.hu  
www.morpho.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Dell ; - Huawei ; - Microsoft

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: