Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Különleges teniszverseny-sorozatot indít a Mercedes-Benz

2019.04.25

Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Idén indul útjára a Mercedes-Benz Prestige Cup a Budai Tenisz Centrumban, mely a szervező és a támogatók szándékai szerint is a hazai teniszélet presztízsértékű versenysorozata lesz.


A teniszverseny-sorozat főtámogatójaként a Mercedes-Benz magas színvonalú technikai és szakmai háttér biztosítása mellett fontosnak tartja a teniszközpont azon törekvését is, hogy megteremtse és megerősítse a klasszikus tenisz klubéletet. A Mercedes-Benz Prestige Cup sorozat első eseménye április 27-én kerül megrendezésre, melynek keretein belül három versenyszámban indulhatnak el a nevezők.

A szakmai háttér biztosítása a HEAD, a vezető tenisz brand támogatásával valósul meg (tanácsadás, teszt ütők, húrozás, szenzor tesztelésével a játék statisztikájának kielemzése).

Az egyik kategória az amatőr férfi páros, amelynek feltétele, hogy a teniszezők egyik tagja sem szerepelt soha az MTSZ hivatalos ranglistáján az első 100-ban, valamint nem szerepelt a korosztályos ranglistán az első 20-ban, kivéve ha elmúlt 35 éves. További kritérium, hogy a résztvevők egyik tagja sem indult el az elmúlt 2 évben az MTSZ, az ITF vagy a Budapest Bajnokság versenyén, és elmúlt már 16 éves. A másik kategória az amatőr vegyes páros, amelyekre ugyanazok a kitételek vonatkoznak, mint az előbb említett férfi párosra. A harmadik kategóriába – PWR amatőr páros – nevezhetnek azok, akik az elmúlt két évben MTSZ, ITF vagy a Budapest Bajnokság versenyein részt vettek, edzőként tevékenykednek, vagy korábban versenyrutint szereztek. E kategória nevezői sem szerepelhettek soha az MTSZ hivatalos ranglista tábláján 100-on belül és nem szerepelhettek a korosztályos ranglistán az első 20-ban, kivéve ha elmúltak 35 évesek.

A pontozás egyszerűen zajlik: egy nyert szett után hirdetnek győztest, 6:6-nál tie break dönti el a meccs végeredményét. Versenyszámonként a főág I., II., és III. helyezettje kerül díjazásra, valamint az összes induló között kisorsolásra kerül 2 db VIP belépő a 2019. április 29-én megrendezésre kerülő budapesti ATP250 döntőjére.

A verseny csapadékos időjárási körülmények között is megrendezésre kerül. Ez esetben a Budai Tenisz Centrum kemény pályáin kerül lebonyolításra minden meccs.

További információ és nevezés a https://headtennis.hu/mercedesprestigecup/ oldalon.

www.mercedes-benz.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: