Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új vezetővel dübörög tovább a Dachser Food üzletága

2019.07.16

Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
Új vezetőt köszöntenek Magyarország egyik vezető logisztikai vállalata, a Liegl&Dachser csapatában. Darvasi Árpádot, az élelmiszerlogisztikai üzletág új vezetőjét 2019 első félévében nevezték ki.


Darvasi Árpád, a Liegl&Dachser magyar élelmiszerlogisztikai üzletágának frissen kinevezett vezetője. Tanulmányait a Corvinus Egyetemen végezte Logisztikai Menedzsment Szakértőként. Csaknem 20 éve dolgozik a szektorban, mialatt széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett a logisztikai szolgáltatások területén. Magyarország egyik piacvezető logisztikai vállalatánál, a Liegl&Dachsernél jelenleg Branch Manager pozíciót tölt be. Feladatai közé tartozik a magyarországi leányvállalat teljes élelmiszerlogisztikai tevékenységének irányítása, az üzletág szakmai fejlődésének menedzselése nem csak Budapesten, hanem a vállalat vidéki élelmiszerlogisztikai telephelyein, Miskolcon, Szegeden, Debrecenben is. A Dachser élelmiszerlogisztikai üzletága a különböző hőmérsékleti zónákban kezelt termékek teljes logisztikai feladataira kínál hatékony megoldásokat ügyfelei számára, többek között nemzetközi gyűjtőszállítmányozást, disztribúciót és raktárlogisztikai szolgáltatásokat. A termékcsoport által igényelt magas minőségű szolgáltatást jól képzett szakembergárdával, stabil informatikai háttérrel és országos depó lefedettséggel biztosítja.

Darvasi Árpád terveiről, célkitűzéseiről az alábbiak szerint nyilatkozik: „az élelmiszerlogisztika területén az egyik, ha nem a legfontosabb szempont a minőség. A minőségi szolgáltatás fontosságát, a precíz szállítást – különösen a hőmérséklet érzékeny áruk esetében – nem lehet túlértékelni. A Liegl&Dachsernél minden nap, minden szállításkor, minden egyes tétel raktározásakor ezeket az elveket tartjuk szem előtt. Ezt a jövőben sem tervezzük másként. Tervezzük raktárkapacitásunk bővítését, valamint az ügyfélkörünk folyamatos szélesítésén is dolgozunk.

A DACHSER-ről:
A világ minden táján, összesen 399 helyszínen tevékenykedő mintegy 30.600 alkalmazottnak köszönhetően a DACHSER 2018-ban megközelítőleg 5,6 milliárd EURO-s konszolidált nettó árbevételt termelt. Ugyanebben az évben a logisztikai szolgáltató összesen 83,7 millió küldeményt szállított 41,3 millió tonna össztömegben. A Dachser 44 országban képviselteti magát világszerte.
További információért látogasson el a vállalat weboldalára: www.dachser.com.

DACHSER Magyarország:
A LIEGL & DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft.  1999 óta van jelen a magyar piacon, a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplője. Pilisvörösvári székhelyén az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti. Belföldi hálózatát 8 vidéki telephely alkotja, összesen több mint 300 munkatársat foglalkoztat. A kiemelkedő színvonalú szállítmányozási és logisztikai produkció magas színvonalú adminisztratív háttérszolgáltatásra támaszkodik. Az elmúlt évek eredményei alapján a vállalat töretlen és dinamikusan fejlődő szereplője a szolgáltatási szférának. 2018-ben 3,5%-os forgalom növekedést ért el, ez 81,4 millió EUR árbevételt jelent.

www.dachser.com
www.sterncom.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Agrár ; Élelmiszer ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Dachser

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: