Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ötödjére is Business Superbrands díjas az ABB Kft.

2019.06.07

Forrás: ABB, Hírek
Az ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. ismét elnyerte a Business Superbrands kiváló minőséget szimbolizáló védjegyet.


Idén tizenötödik alkalommal ült össze a jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely márkánkat, az ABB-t az ötödik egymást követő évben érdemesnek találta a Business Superbrands 2019 védjegy viselésére.

A tizenkét éves Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4.000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

Az ABB innovatív technológiák vezető fejlesztője és szállítója az energetikai hálózatok, energetikai termékek, az ipari automatizálás, a robotika és hajtások terén. Ilyen termékeket és szolgáltatásokat kínál világszerte a közüzemi energiaszektorban, az iparban, a közlekedésben és az infrastrukturális szektorban működő ügyfeleinek. Az innováció terén több mint 130 éves múlttal rendelkező vállalatunk napjainkban az ipari digitalizálás jövőjét formálja, és többletértéket biztosító megoldásokat kínál ügyfelei számára a következő területeken: az elektromos energia eljuttatása az erőművektől a fogyasztóig, illetve az ipari vállalatok automatizálása a természeti erőforrások kitermelésétől a késztermékek gyártásáig. Az ABB több mint 100 országban működik, és 147.000 főt alkalmaz. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által szabályozott, teljesen elektromos hajtású autók számára rendezett versenysorozatot, a Formula-E-t névadó partnerként támogató ABB az e-mobilitás határainak kitolásával jelentősen hozzájárul a fenntartható jövő építéséhez.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a kiváló minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

Nagyon örülünk, hogy az idei évben ismét - egymás után ötödször - elnyertük el a Business Superbrands díjat. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, hozzájárul az ABB márka hírnevéhez a hazai piacon. Megerősíti vevőink felé, hogy széleskörű iparági szaktudásunk, valamint a különféle energetikai és automatizálási digitális technológiáink és megoldásaink révén fenntartható módon gyakorlati értéket teremtünk számukra.” - mondta el Taira-Julia Lammi, az ABB Kft. ügyvezetője a díj átvételének alkalmából.

www.abb.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - ABB

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: