Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Scania az Interlink HD modellel látogatott ki a BusExpora

2019.05.14

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
2019. május 8-án hetedik alkalommal rendezte meg a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) a buszos szakmai napot, ami a korábbi évekhez hasonlóan a zsámbéki Drivingcampen kapott helyet.


A forgalmazók mellett a buszgyártás szakemberei és érdeklődő rajongók vettek részt a kiállításon.

A visszatérő kiállítók sorában a Scanián kívül egyebek mellett az Iveco, az MAN, a Credo, a Mercedes, a VDL Bova, a Setra és a Volvo is bemutatta buszait.

A Scania Interlink három féle magassági változatban készül (LD, MD és HD), a jármű hossza 11–15 méter között az ügyfél igényei szerint változhat, felszereltsége minden szempontból az ügyfél igényeire szabható. Az aktuálisan kiállított autóbusz egy HD kivitelű, 14,2 méteres busz volt, négycsillagos turista felszereltséggel, 59+2 férőhellyel, és a kategóriában kiemelkedőnek számító, akár 14m3-es csomagtérrel. Ennek a típusnak a bemutatása óta a svéd járműipari cég már mindenféle buszos szállítási feladatra (városi vagy városközi menetrendszerinti, és különjárati feladatokra is) teljesen saját gyártású buszokat tud kínálni ügyfeleinek.

Bővült a Scania Touring választéka is, ez a típus már 13 méteres, kéttengelyes változatban is készül, akár 55 férőhelyes kapacitással.

Emellett továbbra is elérhetők a luxus kategóriában az Irizarral együttműködésben gyártott autóbuszok is. Az Irizar kínálata is megújult az elmúlt évek során, az új Scania Irizar i8 és Scania Irizar i6s típusokkal a legigényesebb elvárásoknak is meg tud felelni a svéd gyártó.

A Scaniáról
A Scania a szállítmányozási iparág vezető gyártói közé tartozik. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt közösen vezetjük a változást, mely a fenntartható fejlődés irányába mutat. 2017-ben 82.500 tehergépjárművet és 8.300 autóbuszt értékesítettünk, valamint 8.500 ipari- és hajómotort adtunk el ügyfeleinknek. A nettó értékesítési árbevétel megközelítette a 120 billió svéd koronát, aminek 20%-a a szervizszolgáltatásokból adódott. Az 1891- ben alapított Scania több mint 49.300 alkalmazottjával mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, kiegészülve Brazíliával és Indiával, míg a termelés Európában, Dél-
Amerikában és Ázsiában folyik, regionális központtal Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus tagja.

További információkért látogasson el a www.scania.hu weboldalra!


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: