Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

KUKA és Schüco: stratégiai partner az automatizálásért

2019.04.26

Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Az exkluzív együttműködés célja a holnap ajtó-, ablak- és homlokzatmegoldásainak megvalósítását szolgáló automatizálási megoldások közös kifejlesztése és gyakorlati alkalmazása.


A fejlesztés első súlyponti területe az alumínium ablakok és alumínium ajtók gyártása.

Robot üveghomlokzatok és más termékek gyártására

A KUKA stratégiai partnerségre lépett a Bielefeld-ben működő Schüco International KG-vel – az alumíniumból, műanyagból és acélból készülő nagy értékű ablak-, ajtó- és homlokzati rendszerek piacvezető gyártójával.

A KUKA és a Schüco hosszú távú együttműködést tervez, amelynek központi eleme a jövő ajtó-, ablak- és homlokzatmegoldásainak megvalósítását szolgáló új automatizálási megoldások közös kifejlesztése és gyakorlati alkalmazása. „Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Schüco a KUKA-t választotta stratégiai partnerének. A robotika és az építőipar automatizálása szempontjából nagy lehetőséget látunk ezen a területen” – nyilatkozta Michael Otto, németországi regionális igazgató, aki a megállapodást a KUKA képviseletében aláírta. Dr. Walter Stadlbauer, a Schüco International KG műszaki és ügyvezető igazgatója ehhez még hozzátette:

"A Schüco és a KUKA közötti partnerség keretében két piacvezető egyesíti tudását. A célunk egyértelmű: az automatizálás segítségével tovább javítani ügyfeleink versenyképességét."
Dr. Walter Stadlbauer, a Schüco International KG műszaki és ügyvezető igazgatója

Az építőipar automatizálásának know-how-ja, mint egyesítő erő

Partnerének tudása mindkét vállalat hasznára válik. A KUKA a robotika és az automatizálás terén megszerzett hatalmas tapasztalatával gazdagítja a partnerséget. A Schüco épületburkolati termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja, és az építési folyamat valamennyi fázisáról átfogó ismeretekkel rendelkezik. Az együttműködés keretében a Schüco használhatja a KUKA világszerte működő integrátorhálózatát. Ezzel egyidejűleg a KUKA a Schüco globális forgalmazási hálózatának részévé válik, és a bielefeldi vállalat kizárólagos robotszállítója lesz.

www.kuka-robotics.com     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - KUKA ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: