Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens technológiai partnerként csatlakozik az Eco Innovation Alliance szervezethez

2019.03.29

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens technológiai partnerként csatlakozott az Eco Innovation Alliance (EIA) szervezethez.


A zöld gazdaság területén működő több mint 60 startup- és innovációs vállalatból álló szervezet célja az ökológiai modernizálási erőfeszítéseket segítő környezetvédelmi innováció erősítése, továbbá az újonnan alapított vállalatok és a politikai döntéshozók közötti párbeszéd ösztönzése. A Siemens olyan bevált hardver- és szoftvermegoldások szállításával segíti a zöld gazdaság vállalatait, amelyek szándék szerint az EIA tagjai számára szilárd alapokat biztosítanak saját alkalmazásaik és üzleti modelljeik kifejlesztéséhez.
 
Örömünkre szolgál, hogy a Siemens erős technológiai partnerként csatlakozott hozzánk, aki átfogó portfóliójával és széles körű szakértelmével segítheti a zöld gazdaságban dolgozó vállalatokat skálázható üzleti modellek kifejlesztésében” – mondta David Wortmann, az EIA elindítójának, a DWR eco GmbH-nak az alapítója és vezérigazgatója.
 
Biztos vagyok abban, hogy az átfogó digitalizálási portfóliónkkal a küldetés szempontjából kritikus jelentőségű hozzáadott értéket tudunk kínálni az Eco Innovation Alliance tagjainak” – mondta Robert Klauffus, a Siemens Energy Management divíziójának Digital Grid részlegének értékesítési vezetője. „A célunk az, hogy együtt dolgozva a nyílt innovációs folyamatokat hosszú távon is sikeres termékekké és megoldásokká alakítsuk, és így aktívan hozzájáruljunk egy jobb és fenntarthatóbb jövőhöz.
 
Az IoT-ra (Dolgok Internete) épülő, adatokkal támogatott alkalmazások és üzleti modellek kulcsfontosságú szerepet játszanak majd abban, hogy az energiatermelő ágazat egy decentralizált, szén-dioxid-kibocsátástól mentes és digitalizált energiarendszer felé mozduljon el. A Siemenssel, mint technológiai partnerrel a zöld gazdaság vállalatai olyan platformok előnyeit élvezhetik, mint a MindSphere, a nyílt, felhőalapú IoT-platform. Ily módon elérhetik az EnergyIP intelligens elektromos hálózati platform alkalmazásait is az energiaadatok gyűjtéséhez és kiértékeléséhez. „A szakterülethez kapcsolódó ismereteinknek, valamint átfogó hardver- és szoftvertechnológiai portfóliónknak, például az EnergyIP, IoT hálózati átjáró, illetve automatizálási és védelmieszközeinknek köszönhetően a vállalatunk a megfelelő partner a startupcégek számára” – magyarázta Ralf Korntner, a Siemens Digital Grid Microgrid Solutions részlegének vezetője. „Ezek a vállalatok így minden mást félretéve kizárólag saját megoldásaik és üzleti modelljeik továbbfejlesztésére összpontosíthatnak.
 
Ha bővebb tájékoztatást szeretne az Energy Management divízióról, akkor kérjük, látogassa meg a következő weboldalt:
www.siemens.com/energy-managemen
További információkat az Eco Innovation Alliance szervezetről a következő címen olvashat: http://eco-innovation-alliance.com/ 

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: