Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Magyar Suzuki Zrt. állásfoglalása

2019.02.20

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Közlemény
Esztergom, 2019. február 20. – A vállalat és a munkavállalókat képviselő Üzemi Tanács közötti, tavaly december óta tartó tárgyalások fordulóponthoz értek.


A vállalat vezetésének és az Üzemi Tanácsnak is célja, hogy az egyeztetéseknek köszönhetően már akár februárban megállapodjanak. A tárgyalófelek örömmel jelentik be, hogy a négy javaslatból már több pontban egyezségre jutottak.

A Magyar Suzuki vezetése a mai napon is tárgyalt az Üzemi Tanáccsal, hogy a dolgozók érdekeit szem előtt tartva mielőbb közös álláspontra jussanak a felek, és így továbbra is biztosított maradjon a több mint 140 országból érkező megrendelések zavartalan kiszolgálása.

A tárgyalás alapja az Üzemi Tanács által benyújtott javaslat, amely a bérfejlesztésre és a dolgozók általános elégedettségéhez hozzájáruló béren kívüli juttatások bővítésére vonatkozik.

Amiben már most megállapodás született: az éves bónusz, valamint a béren kívüli juttatások megemelt összege.

A 2019. évi béremelésekre vonatkozóan még folynak az egyeztetések. Az emelkedés mértékéről szóló végleges megállapodás február végével bezárólag – azaz napokon belül – várhatóan megszületik.

www.suzuki.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: