Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens HL osztályú gázturbinákra kapott megrendelést az Egyesült Államokban

2019.02.08

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens az Egyesült Államokban megrendelést kapott a Cooperative Energy vállalat által a Mississippi állambeli Purvisban üzemeltetett R.D. Morrow Sr. erőmű új turbinákkal való felszerelésére.


Az ügyfél a Siemens élvonalbeli HL gázturbina technológiájával váltja fel a létesítmény meglevő széntüzelésű erőmű gőzturbináit. Ez a harmadik megrendelés, amelyet a vállalat új HL osztályú gázturbináira kapott. A földgáz tüzelésű, kombinált ciklusú erőmű telepítés utáni kapacitása megközelítőleg 550 megawatt lesz és megbízható elektromos energiaellátást biztosít a Cooperative Energy tagszervezetei számára, amelyek megközelítőleg 430.000 otthont és vállalkozást szolgálnak ki az állam területén.
 
A Cooperative Energy Siemens SGT6-9000 HL gázturbinával váltja fel az egyik meglevő széntüzelésű áramfejlesztő egységét. A szállítás része még egy SGen6-3000W generátor és az SPPA-T3000 vezérlőrendszer. A Siemens ezen kívül hosszú távú szerviz megállapodást is kötött, amelynek köszönhetően a projekt életciklusa során a gázturbina és a generátor optimális hatékonysága fenntartható. A szerződés kiterjed az alkatrész-szolgáltatásra, a javításokra, a helyszíni szervizelésre, a programok kezelésére, valamint a Siemens Omnivise Digitális Szolgáltatások portfóliójába tartozó ajánlatokra, beleértve a távoli monitorozást és diagnosztikát is.
 
A Cooperative Energy Batesville-i erőművénél lefektetett alapokra építve örömmel leszünk újra a partnerük az R.D. Morrow, Sr. létesítmény turbináinak lecserélésében” – mondta John Gibson, a Siemens USA Power and Gas egysége országos üzletágának vezetője. „A Siemens HL osztály gondos precíz fejlesztése a H osztályunk világszínvonalát élvonalbeli fejlesztésekkel kombinálja. Ez a technológia ideális a megbízható, megfizethető és alacsony szén-dioxid-kibocsátású elektromos energiaellátáshoz Mississippi államban.
 
A Cooperative Energy konzultánsai és személyzete elvégezte a beszerezhető különböző  gázturbina technológiák alapos kiértékelését és a Siemens HL osztályú gázturbináját választotta a Morrow Repower Projekt számára összességében leginkább megfelelő technológiaként” – mondta Nathan Brown, a Cooperative Energy rangidős alelnöke és ügyvezetője. „A Siemens technológia alkalmazásával úgy véljük, a Morrow erőműnél kialakított kombinált ciklusú egység alacsony költségű, megbízható és alacsony károsanyag-kibocsátású energiaellátást fog biztosítani hosszú éveken keresztül a tagjaink számára.

Észak-Karolinában és az egyesült királyságbeli Lincolnshire-ben folyamatban van két további erőmű építése, amelyek a Siemens HL osztályú gázturbina technológiáját használják. A HL osztályú gázturbinák az SGT-8000H sorozatú gázturbinák bevált kivitelén és a teljes turbinaállományra nézve egymillió órát is meghaladó üzemidejük során szerzett tapasztalatokon alapulnak.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: