Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A DB Cargo és a Siemens Mobility keretszerződést írt alá 100 darab többáramnemű mozdony szállítására

2019.01.25

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Mobility és a DB Cargo keretszerződést írt alá 100 darab többáramnemű mozdony szállítására. A szerződés aláírásánál a DB teherszállítási üzletága első tételben 40 Vectron többáramnemű mozdonyt rendelt meg.


A mozdonyokat több európai országot érintő, határokon átnyúló közlekedésre tervezték. A mozdonyok szállítása 2019 februárjában kezdődik és 2020 júniusára fejeződik be.

A DB Cargo 60 mozdonyt rendelt tőlünk 2017 nyarán. Az új keretszerződés aláírása igazolja ennek a projektnek a sikeres lezárását és a mozdonyaink megbízhatóságát” – mondta Sabrina Soussan, a Siemens Mobility vezérigazgatója.

A Vectron MS egy különösen energiahatékony mozdony, amely lehetővé teszi a határokon átnyúló közlekedést a mozdonyok cseréje nélkül. Használatával a DB Cargo még magasabb szintű szolgáltatást nyújthat ügyfeleinek az európai utakon” – mondta Steffen Bobsien, a DB Cargo Európai Eszközállomány és Technológia (European Assets & Technology of DB Cargo) részlegének vezetője.

A DB Cargo által rendelt mozdonyok maximális teljesítménye 6,4 megawatt, a csúcssebességük pedig 160 km/ó. Ezen kívül fel vannak szerelve a szükséges nemzeti vonatbefolyásoló rendszerekkel, valamint az Európai Vonatbefolyásoló Rendszerrel (ETCS) is.

A Siemens Mobility több mint 800 Vectron-t adott el eddig összesen 41 ügyfélnek.

Ezeknek a mozdonyoknak az üzemeltetése engedélyezett Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Lengyelországban, Magyarországon, Norvégiában, Németországban, Olaszországban, Romániában, Svájcban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban.

Ez a sajtóközlemény, valamint további anyagok is elérhetők a következő címen: www.siemens.com/press/vectron

A Siemens Mobility a Siemens AG önállóan irányított vállalata. A közlekedési megoldások egyik vezető fejlesztőjeként a Siemens Mobility már 160 éve újítja meg folyamatosan portfólióját a gördülőállomány-ágazat, a vasúti automatizálás és villamosítás, a kulcsrakész rendszerek, az intelligens közlekedés és a kapcsolódó szolgáltatások kulcsfontosságú területein. A digitalizálás segítségével a Siemens Mobility intelligens infrastruktúrát biztosít az üzemeltetők számára, fenntartva a folyamatos értékteremtést a teljes életcikluson keresztül, javítva az utasok utazási tapasztalatait és garantálva a rendszer rendelkezésre állását. A 2017. szeptember 30-án lezárt pénzügyi évben a korábbi Siemens Mobility Divízió a 28.400 fős nemzetközi csapatával 8,1 milliárd eurós bevételt könyvelhetett el.
További információk a www.siemens.com/mobility. honlapon találhatók.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: