Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Save the date: az Audi e-tron világpremierje élőben San Franciscóból

2018.09.14

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
• A márka első teljesen elektromos SUV modelljének a bemutatója
• Betekintés az elektromos mobilitás jövőjébe


•  „The Charge” esemény élő közvetítése San Franciscóból műholdon, interneten és okos TV-n keresztül

Történelmi világpremierjét ünnepli az Audi 2018. szeptember 18-án: a márka bemutatja az Audi e-tront – az első teljesen elektromos modelljét- a „The Charge” eseményen, ahol prezentálja az Egyesült Államokra vonatkozó mobilitási kezdeményezését is.

A világpremier közép-európai idő szerint 2018. szeptember 18-án hajnali 5:30-kor kerül megrendezésre - az Audi élőben fogja közvetíteni az eseményt műholdon, interneten és okos televízión keresztül.

The Charge- Audi e-tron világpremierje
San Francisco, USA
2018. szeptember 18. , Kedd
5:30 közép-európai idő szerint

•  Audi MediaTV-n : www.audimedia.tv
•  (angol nyelvű link a külső weboldalakra való beágyazáshoz)
•  az esemény weboldalán: www.e-tron.audi
•  műholdon keresztül (angolul, kínaiul)
•  Smart TV-n keresztül az Audi MediaTV applikáció segítségével
•  az Audi MediaTV YouTube csatornáján keresztül
•  az AUDI AG Facebook oldalán keresztül

A műsor összefoglalója és további televíziós felvételek az Audi e-tron-ról megtekinthetőek lesznek az esemény után a www.audimedia.tv weboldalon.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2017-ben az Audi összesen mintegy 1,878 millió Audi gépkocsiját, 3,815 Lamborghini sportautóját és 55 900 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2016-ös év során az AUDI AG 59,3 milliárd euró forgalom mellett 3,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: