Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Scania Hungária Kft. új szerelvényeket adott át a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.-nek

2018.12.19

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A 15 szerelvényből álló flotta átadásával a SPAR-csoport a sajátflottás Scania járműparkját erősítette, mely a tavaly év végi átadást követően több mint 120 járművet jelentett, megnövelve ezt a számot az idén átadott járművekkel.


Az új generációs Scania G 410 B 6x2*4 NA Schwarzmüller pótkocsival ellátott szerelvényekkel az áruházak élelmiszer ellátását végzi a SPAR. A Scania alvázra szerelt Schwarzmüller hűtő felépítmény a technikailag legújabb Frigoblock hűtővel van szerelve, emellett a vontatók a járművezetőt ösztönző automatizált váltóval (Opticruse) állnak a sofőrök rendelkezésére.

Az új típusú fülkéknek – amellett, hogy esztétikus megjelenésűek – a járművezetők kényelmét is szolgálniuk kell. Ilyen módon az új generációs Scania járművekkel szembeni elvárásaink között említhetjük a könnyű kezelhetőséget és a kényelmes belső kialakítást. Szeretnénk járművezetőink munkáját minél inkább automatizálni. Ennek érdekében tíz év után visszatértünk az automata váltóval szerelt járművekhez, hogy ezzel is elősegítsük sofőrjeink jobb üzemanyag-fogyasztási teljesítményét, amivel mindemellett még tovább kímélhetik a járműveket. Hasznosnak tartjuk, hogy sofőrjeink az első út előtt nagyszerű és igen jól hasznosítható járművezetői oktatást kapnak a Scania Hungária Kft.-től” – mondta Balázs Attila, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. sajátflotta-vezetője.

A SPAR a Scania szervizszolgáltatását is igénybe veszi a járművekhez.

A Scania 2016-ban mutatta be az új generációs járműveit, azonban a disztribúciós elosztó fuvarozásra szánt fülkevariációk később jelentek meg a piacon, így most volt először alkalmunk új típusú járműveket értékesíteni a SPAR-nak. Az elmúlt két év tapasztalatai azt mutatják, hogy ügyfeleink nagyon elégedettek az új járműcsaláddal. Azt a visszajelzést kapjuk, hogy az üzemanyag-fogyasztás terén még sosem alkottunk ilyen kiváló vontatókat, melyek hajtáslánca tökéletesre formált. Bízunk benne, hogy ez az új típusú hajtáslánc, és mindazon olyan kiegészítő berendezések, amik a gazdaságosságot és a jobb üzemanyag-fogyasztást szolgálják, a SPAR elégedettségét eredményezik majd. Örülünk, hogy a SPAR is megtapasztalhatja az új generáció előnyeit, és rendkívüli módon várjuk a visszajelzésüket, ami számunkra is nagyon fontos. Célunk az, hogy megmutathassuk, ebben a szegmensben is nagyon jól teljesít az új Scania” – mondta a Scania Hungária Kft. értékesítési vezetője, Márkus Miklós.

A Scaniáról
A Scania a szállítmányozási iparág vezető gyártói közé tartozik. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt közösen vezetjük a változást, mely a fenntartható fejlődés irányába mutat. 2017-ben 82.500 tehergépjárművet és 8.300 autóbuszt értékesítettünk, valamint 8.500 ipari- és hajómotort adtunk el ügyfeleinknek. A nettó értékesítési árbevétel megközelítette a 120 billió svéd koronát, aminek 20%-a a szervizszolgáltatásokból adódott. Az 1891-ben alapított Scania több mint 49.300 alkalmazottjával mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, kiegészülve Brazíliával és Indiával, míg a termelés Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában folyik, regionális központtal Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus AG tagja, ami nemrég TRATON AG-vé alakult.

További információkért látogasson el a www.scania.hu weboldalra!


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Élelmiszer ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: