Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Audi Hungaria: *Adni jó!*

2018.12.14

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2018. december 14. – A négykarikás vállalat munkatársai idén is bizonyították, hogy „Adni jó”.


Az ünnepek közeledtével ismét karácsonyi adománygyűjtést rendezett a vállalat, melynek során összesen több mint két tonna élelmiszer gyűlt össze 2 millió forintot meghaladó értékben. A munkatársaknak emellett lehetőségük volt ajándékcsomagokat adományozni, melyekből 350 darab gyűlt össze játékokkal, ruhaneművel, könyvekkel. Így a győri audisok több száz rászoruló karácsonyát teszik szebbé.

Az adományok egy részét az Audi munkatársai nevében Axel Schifferer, az AUDI HUNGARIA Zrt. pénzügyekért felelős igazgatósági tagja nyújtotta át két helyszínen: a győri Családsegítő Szolgálatnál és a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálatnál Likócson, ahol idén ősszel akadálymentes rámpát építettek az audisok az Önkéntes Nap keretén belül. „Ötödik éve rendezzük meg vállalatunknál a karácsonyi adománygyűjtést, és nagyon büszke vagyok azokra a munkatársainkra, akik gondolnak a rászorulókra és adakoznak. Ezzel számos család ünnepét tudjuk közösen jobbá tenni”, mondta Axel Schifferer.

Az Audi Hungaria Győr Város Önkormányzatának Családsegítő Szolgálata és a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat mellett a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthonát is támogatta adománygyűjtő akciójának keretein belül.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: