Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Safety Library új verziója (3.0) jobb tároló- és helyreállítási rendszerteljesítményt kínál

2018.11.30

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens kifejezetten a tároló- és helyreállítási rendszerekhez fejlesztette tovább TÜV tanúsítvánnyal rendelkező Safety Library alkalmazását.


A 3.0V alkalmazással a felhasználók a gyorsabb üzembehelyezés előnyeit még több kompatibilis hibamentes Simatic vezérlővel élvezhetik (S7-1516F-től felfelé). A tárolási ciklusok sebességét két funkció fokozza: A Vibx (Vibráció Megszüntetés) és a továbbfejlesztett új Advanced Position Control (APC - Fejlett Pozíció Kontrol) funkció. Az APC nem igényel további érzékelőket vagy működtető szerkezeteket, valamint folyamatosan meggátolja a torony vibrációját. Az APC már a folyamatosan változó vibrációs körülmények hatására is bekapcsol, amelyet például a különböző terhelési feltételek vagy változó zavaró faktorok, mint például a szél okoz. Ezt a funkciót a Simotics S-1FG1 portfolió bővítése is kiegészíti. A kimeneti tartomány tetején a külső ventilátorok igen dinamikus forgatási mozgásokat is engedélyeznek, így a forgatómotorok sokkal dinamikusabb konfigurálása is lehetséges. Az optimalizált energiafogyasztású forgatáshoz fejlesztett új Simatic még a dinamikusabb teljesítmény mellett is energiát takarít meg.
 
A szervorásegítéses motorok kimeneti tartományának alján a B19 sorozat kétfokozatú spirális kúpkerekes hajtóművei közvetlen rögzítéssel is elérhetőek. Ezzel az új funkcióval még több teleszkópos hajtómű szerelhető fel Simotics szervorásegítéses motorokkal.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: