Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Audi Hungaria: ötödik alkalommal a Minőségi Táncművészetért

2018.11.12

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Díjazott: Tetiana Baranovska Győr, 2018. november 11. – Az Audi Hungaria a Győri Nemzeti Színházban a Sötét, csönd című darab szombati premierje után adta át a „Minőségi Táncművészetért” díjat a Győri Balett magántáncosának, Tetiana Baranovskanak.


A vállalat által öt éve alapított díjat az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Dr. Knáb Erzsébet nyújtotta át a társulat magántáncosának, kimagasló balettművészi teljesítményének elismeréseként. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy az Audi Hungaria immár 16 esztendeje a Győri Balett főszponzoraként támogathatja a táncművészetet. A társulat mind a magyar táncművészet életében, mind pedig nemzetközi színpadokon is meghatározó és maradandó értékeket hoz létre. A 25 éves Audi Hungaria számára is kiemelten fontos a hagyomány, az értékmegőrzés, mindazonáltal törekszünk az innovációra”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Örömmel tölt el a partnerség a Győri Balett társulatával, akik előadásaikban számtalan felejthetetlen pillanattal ajándékozzák meg a közönséget”, emelte ki Dr. Knáb Erzsébet.

A négykarikás vállalat elhivatott a régió kulturális- és sportéletének támogatása iránt. Többek között a Győri Balett által évente megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivál és a győri Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertje mellett is szponzorként áll az Audi Hungaria.

www.audi.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: