Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Magas állami kitüntetés: A Magyar Érdemrend középkeresztjét vette át Peter Kössler, az AUDI AG termelésért felelős igazgatósági tagja

2018.11.08

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Budapest, 2018. november 8. – Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere csütörtökön a Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntette ki Peter Kösslert, az AUDI AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatósági tagját és az AUDI HUNGARIA Zrt. felügyelőbizottságának elnökét.


Magyarország a kitüntetéssel Peter Kössler az Audi Hungariáért, Magyarország legnagyobb termelővállalatáért végzett elkötelezett munkáját, valamint a hazai járműipar fejlődésében betöltött kiemelkedő szerepét ismerte el. Szijjártó Péter a magas állami kitüntetés átadásakor kiemelte Peter Kössler nagymértékű hozzájárulását az elektromos motorok győri gyártásának elindításához, amellyel az Audi Hungaria felkészült a járműiparban zajló átalakulási folyamatra.   

Peter Kössler 2015 és 2017 között volt az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke. Hivatali ideje alatt a vállalat első számú vezetőjeként előmozdította az Audi Hungaria beruházásait: többek között a szerszámgyár és a műszaki fejlesztés bővítését, valamint az Audi TT RS és Audi RS 3 Limousine modellek sorozatgyártásának elindítását. Emellett Kössler előkészítette a vállalat számára az elektromobilitás és az ipar 4.0 szellemében az „okos gyár – smart factory” felé vezető utat.

www.audi.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: