Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Afrikai expedícióra indul egy Scania tehergépkocsi

2018.11.16

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Az olasz televíziós kalandshow az XT-t választotta a szállítási feladatokhoz
A népszerű olasz Overland televízióshow éppen most indult el huszadik, televízióban közvetített expedíciójára.


Az idei kaland egy Scania XT 6×4 tehergépkocsival egy Afrikát átszelő utazásra viszi a csapatot.

Az olasz tévénézők 1996 óta élvezhetik a showműsort, amelyben a Beppe Tenti és fia, Filippo vezette csapatot követhetik szerte a világban. Ők együtt már elautóztak Rómából New Yorkba szárazföldön a Bering-szoroson át, utazgattak a háború sújtotta Afganisztánban és elmentek Fokvárosból az Északi-fokhoz, valamint nagyon sok utat tettek még meg, amelyek több mint 150 epizódon keresztül gyönyörködtették a nézőket.

Megbízható és robusztus XT szélsőséges körülményekhez

Az Overland kalandorai nemrég indultak el Veronából egy nyolc hónapos útra, amely során érintik majd Kamerunt, Csádot, Szudánt, Dél-Szudánt és Etiópiát, mielőtt Egyiptomon keresztül visszatérnek Olaszországba: ez egy több mint 45 ezer kilométeres túra.

Egy megbízható és robusztus járműre van szükségünk, hogy elkísérjen bennünket ezen az új expedíción” – mondta Beppe Tenti. „Ezért vetettünk szemet a Scania márkára és az új XT tehergépkocsira. Ez egy rendkívül megbízható jármű, amely mindvégig velünk tart majd az utazás során, amikor haladunk majd sivatagokban, szavannákon, mocsarakban, erdőkben, homokban, porban, földeken, perzselő hőségben és metsző hidegben. Végtelen távolságokat teszünk majd meg olyan utakon, amelyek gyakran nem is léteznek. Olyan járműre van szükségünk, amely éppolyan kemény és szívós, mint amilyenek mi vagyunk, hogy szembe nézhessünk mindezekkel a körülményekkel.

A Scania szervizhálózata is tud segíteni

Az utazás során a Scania szervizei készen állnak arra, hogy támogassák a csapatot.

Biztos vagyok benne, hogy az Overland lehetőséget nyújt számunkra bizonyítani járműveink robusztusságát szélsőséges körülmények között. De nem csak ezt; készen állunk megmutatni a Scania szervizhálózatának óriási erejét” – mondta Franco Fenoglio, az Italscania ügyvezető igazgatója.

A Scaniáról
A Scania a szállítmányozási iparág vezető gyártói közé tartozik. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt közösen vezetjük a változást, mely a fenntartható fejlődés irányába mutat. 2017-ben 82.500 tehergépjárművet és 8.300 autóbuszt értékesítettünk, valamint 8.500 ipari- és hajómotort adtunk el ügyfeleinknek. A nettó értékesítési árbevétel megközelítette a 120 billió svéd koronát, aminek 20%-a a szervizszolgáltatásokból adódott. Az 1891-ben alapított Scania több mint 49.300 alkalmazottjával mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, kiegészülve Brazíliával és Indiával, míg a termelés Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában folyik, regionális központtal Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus AG tagja, ami nemrég TRATON AG-vé alakult.
További információkért látogasson el a www.scania.hu weboldalra!


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: