Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Premier Brazíliában: úttörő jellegű pick-up tanulmányautó a Volkswagentől

2018.10.31

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
• a világpremiert a Sao Paulo-i nemzetközi autószalonon tartják
• a gyártáshoz közeli tanulmányautó egyesíti a városi szabadidő autó stíluselemeit az okosan megtervezett pick-up alaptulajdonságaival


Wolfsburg/Budapest, 2018. október 31. – November 6-án, a  Sao Paulo-i nemzetközi autószalonon a Volkswagen  egy rendkívüli pick-up tanulmányautó világpremierjét ünnepeli, amely egyesíti  a digitálisan  hálózatba kapcsolt szabadidő autó (SUV) tulajdonságait  a következetesen továbbgondolt pick-up sokoldalú felhasználhatóságával. Az új tanulmányautó egyik kiemelkedő újítása  a többcélúan változtatható raktér, ami néhány egyszerű mozdulattal  jelentősen  megnövelhető a dupla kabin összecsukható hátsó részének köszönhetően.

A tanulmányautót az Amarok alá pozícionálták, és ugyanúgy a moduláris keresztmotoros (MQB) platformra épül, mint  a sikeres Tiguan szabadidő-autó. Az új összkerék hajtású tanulmányautó világpremierje egyben a visszaszámlálás kezdetét is jelenti a sorozatgyártás előtt; ugyanis ezt a modellt néhány apróbb változtatással belátható időn belül bevezetik a brazil piacon . Az  új pick-up-ban  további nagy lehetőségek rejlenek, így ez a megoldás más régiókban is alkalmazható  lehet.
 
A Volkswagen Haszonjárművek
„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”
A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2017-ben mintegy 497,900 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

www.vwh.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Munkagép, haszongép ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: