Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Runway Run – tíz millió forintot juttatnak a SUHANJ!-nak

2018.11.05

Forrás: Budapest Airport, Hírek
Majdnem tíz millió forintot, egészen pontosan 9,8 millió forintot – vagyis 30.129 eurót utalt át a Budapest Airport a sérült emberek sportolását segítő SUHANJ! Alapítványnak. Az összeg a különleges repülőtéri futás, a Runway Run nevezési díjaiból gyűlt össze.


Az immár hatodik alkalommal megrendezett Runway Run repülőtéri futás nemcsak azért különleges, mert a repülőgépek helyett ilyenkor a futók veszik birtokba a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1. futópályáját, hanem azért is, mivel a versenyen részt vesznek a légiközlekedési szakma vezetői mellett a SUHANJ! sérült sportolói és az őket kísérő segítő futóik is. A nevezési díjakból befolyt összeget pedig a Budapest Airport és az anna.aero nemzetközi légiközlekedési hírportál részben a brit Anthony Nolan (fehérvérűségben szenvedő gyermekek csontvelő-átültetését támogató) Alapítvány kapja Nagy-Britanniában és a SUHANJ! Alapítvány Magyarországon.

Az idén befolyt összeget, a 30.129 euró megfelelőjét, azaz mintegy 10 millió forint támogatásról szóló jelképes csekket adott át a Budapest Airport nevében Szarvas Gábor, környezetvédelmi, munkabiztonsági és közösségi kapcsolatokért felelős igazgató valamint Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója Salamon Alexandra ügyvezetőnek és Gusztos Péternek, a SUHANJ! alapítójának. Az évekre visszanyúló kapcsolat a repülőtér és a sérült emberek sportolását segítő alapítvány között lehetővé tette, hogy a SUHANJ! által üzemeltetett XIII. kerület Tátra utcai edzőterem felépüljön és oda megfelelő sporteszközöket lehessen vásárolni. Az edzőteremben együtt edzhetnek egészséges és fogyatékkal élő sportolók.

A Budapest Airportnál különösen fontosnak tartjuk, hogy népszerűsítsük a sportolás minden formáját, hiszen ez az egészség megőrzésének legbiztosabb módszere. Ugyanakkor a Runway Run megrendezésével ahhoz is szeretnénk hozzájárulni, hogy sérült embertársaink se legyenek elzárva sportolás lehetőségétől.” – jelentette ki Szarvas Gábor, amikor a Budapest Airport nevében átadta az idén befolyt összeget a SUHANJ! képviselőinek. Abban is megállapodtak, hogy újabb két évvel meghosszabbítják a Budapest Airport és a SUHANJ! közötti eredményes együttműködést.

A Budapest Airport ötödik éve kiemelkedő támogatója a SUHANJ! Alapítványnak. Fontos ügy mellé álltak, segítségükkel és elkötelezettségükkel lehetőségünk nyílik csökkenteni a távolságot fogyatékkal élő társaink és a többségi társadalom között. Büszkék vagyunk rá, hogy újabb két évre bizalmat kaptunk egy ilyen vállalattól. Köszönjük. - zárta a találkozót Gusztos Péter, a SUHANJ! Alapítvány alapítója.

www.bud.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: