Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új igazgatósági tag a motorgyártás élén az Audi Hungariánál: Thoralf Hanschel követi Herbert Steinert

2018.10.29

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
• Thoralf Hanschel november 1-jétől irányítja a motorgyártás területét az Audi Hungariánál


• Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Thoralf Hanschel szaktudása által a vállalat folytatni fogja a motorgyártásban elért sikeres fejlődést és átalakulást“
• Az eddigi motorgyártásért felelős igazgatósági tag, Herbert Steiner a Volkswagen komponensgyártás területén a Motor és Öntöde vezetését veszi át Wolfsburgban

Győr, 2018. október 29. – November 1-jétől Thoralf Hanschel az Audi Hungaria motorgyártásért felelős igazgatósági tagja. Herbert Steiner pozícióját veszi át, aki 2014-től irányította a motorgyártás területét. Thoralf Hanschel Wolfsburgból érkezik, ahol a Volkswagen Konszern komponensgyártásának gyártástervezési feladatait látta el.

Herbert Steiner széles körű szakmai tapasztalatával az elmúlt négy évben nagymértékben hozzájárult az Audi Hungaria sikereihez. Az ő vezetése alatt valósította meg a vállalat többek között az elektromos meghajtások sorozatgyártásának sikeres elindítását. Ezzel egy új időszámítás vette kezdetét“, mondta Achim Heinfling, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke. „Thoralf Hanschel folytatni fogja ezt a sikertörténetet, valamint a folytonosságot is biztosítja. Szakmai kompetenciái és tapasztalata a garancia a motorgyártás további sikereire és a jövőbe mutató technológiai innovációk megvalósítására“, hangsúlyozta Achim Heinfling.

Thoralf Hanschel 1964-ben született Wolfsburgban, Braunschweigben és a kanadai Waterlooban járt egyetemre, gépészmérnökként diplomázott. 1991 óta dolgozik a Volkswagen AG-nál. 2000 óta a motortervezés nemzetközi felépítéséért felelt, beleértve a gyártervezést, a Volkswagen Konszernen belül minden márka és régió tervezési feladatait, valamint a folyamatok központi irányítását és standardizálását. 2016-ban vette át a Volkswagen Konszern komponensgyártásának világszerte átfogó tervezési feladatait.

Thoralf Hanschel a motorgyártásért felelős igazgatósági tag pozíciót Herbert Steinertől veszi át, aki a jövőben a Volkswagen komponensfejlesztés- és gyártás területén a Motor és Öntöde vezetését látja el Wolfsburgban. Herbert Steiner jelentős szerepet vállalt az elektromos meghajtások sorozatgyártásának idén nyáron történt elindításában.

Az Audi Hungariánál, amely a világ egyik legnagyobb motorgyára, mintegy 6.000 munkatárs több mint 8.800 motort gyárt naponta a Volkswagen Konszern 32 járműgyártó telephelye számára. A vállalat 25 éves története során eddig összesen több mint 34 millió motor készült.

www.audi.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: