Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

2018 Párizsi Motor Show: Két ŠKODA előadás élőben online

2018.09.28

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› ŠKODA AUTO előadás előzetes október 1-én, közép-európai idő szerint 13:00 órakor
› Sajtókonferencia október 2-án, közép-európai idő szerint 13:00 órakor


› Élő adás a ŠKODA Storyboard oldalán, Twitteren és más közösségi média csatornákon
› A ŠKODA bemutatja a VISION RS tanulmányt, a KODIAQ RS-t, a KAROQ SCOUT és SPORTLINE modellváltozatokat, és az OCTAVIA G-TEC modellt

Mladá Boleslav/Párizs/Budapest, 2018. szeptember 28. - A ŠKODA AUTO számos új modellt mutat be a 2018-as Párizsi Motor Show-n (2018. október 2-14). A teljesen új ŠKODA VISION RS tanulmány mellett, a cseh autógyártó bemutatja a nagy teljesítményű ŠKODA KODIAQ RS SUV modelljét, valamint a kompakt KAROQ SCOUT és SPORTLINE új modellváltozatokat, valamint a ŠKODA OCTAVIA G-TEC modellt. A sajtókonferencia előtt (október 2., kedd, közép-európai idő szerint 13:00 óra), a ŠKODA egy nappal korábban élőben online jelentkezik egy rövid bemutatóval (október 1., hétfő, közép-európai idő szerint 13:00 óra).

A rövid előzetes és a sajtókonferencia követhető lesz a ŠKODA Storyboard oldalon, YouTube-on és a Twitter-en. A média képviselői a beágyazott kód segítségével szintén közvetíthetik az eseményeket a saját csatornáikon.

Időpontok és linkek:
Előzetes: 2018. október 1., hétfő, 13:00 óra, közép-európai idő
https://www.youtube.com/watch?v=RNqNsP78jiI 

Sajtókonferencia: 2018. október 2., kedd, 13:00 óra, közép-európai idő
https://www.youtube.com/watch?v=VTW_e_0CTcs 

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2017-ben több mint 1 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; YouTube ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: