Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

DNV tanúsítványt kaptak a Siemens síncsatornák

2018.10.12

Forrás: Siemens, Hírek
A hamburgi nemzetközi szélenergia kiállítás és vásár alkalmával a Siemens Sivacon 8PS termékcsaládjának tokozott síncsatorna rendszere elnyerte a DNV GL tanúsító szervezet tanúsítványát.


A CS-03832 megfelelőségi nyilatkozat szerint az LDM rendszer magas szintű biztonsági és megbízhatósági normáknak felel meg. A tokozott síncsatorna rendszerek különösen nagy áramerősség esetén jelentenek kiváló alternatívát a vezetékes szerelések mellett. A nagyon szűk helyekre is beszerelhető síncsatornák magas szintű rendelkezésre állást és kis karbantartást igényelnek. PVC- és halogénmentes kialakításúak, és működés közben alacsony szintű tűzveszélyt jelentenek. A rendszerek tömör alumíniumot használnak vezetőérként, mivel ez sokkal olcsóbb, mint a kábelekben alkalmazott réz. Emellett a használat utáni újrafeldolgozása is könnyű.

A minőségbiztosítással és kockázatkezeléssel foglalkozó DNV GL tanúsítási és független szakértői tanácsadási szolgáltatásokat kínál az olaj- és gázipar, az energiaágazat és a hajózási ipar számára. Az élet-, vagyon- és környezetvédelem céljától vezérelve a DNV GL arra ad lehetőséget a vállalatoknak, hogy javítsák tevékenységük biztonságát és fenntarthatóságát.

A Sivacon 8PS portfolióhoz tartozó tokozott síncsatorna rendszereket már évek óta sikerrel alkalmazzák a szélturbinákban. Az LDM-P tokozott síncsatorna rendszer most került be a termékcsaládba. A rendszer naperőművekben való használatra szolgál, ahol nagyon kis helyen történik rendkívül nagy energia továbbítása. Ezen a területen különösen látványosak e technológia előnyei a vezetékes megoldásokhoz képest. Ilyen előny például a gyors tervezés és szerelés akár 7 000 amperes áramerősségig, illetve az egyszerű adaptáció az olyan többi szükséges termékhez, mint az inverterek és transzformátorok. A tervezési fázisban a Siemens átfogó támogatást biztosít, és lehetővé teszi az integrált és ezért nagyon hatékony áramelosztást az ügyfelek számára.

A síncsatorna rendszerekkel kapcsolatos további információk itt találhatók:
www.siemens.com/busbar 

www.siemens.hu    


NEWS ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: