Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A SEAT Párizs városában mutatja be újdonságait

2018.10.04

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
• A márka kapcsolatba lép a párizsiakkal és ideiglenes üzleteket (pop-up store) nyit a Saint-Lazare térnél és a Le BHV Marais nagyáruháznál


•  Sűrített földgázzal üzemelő modelleket tesztelhetnek az érdeklődők a Concorde térnél található Green Test Centerben
•  A Párizsi Autószalonon ünnepli világpremierjét az új SEAT Arona TGI
•  Bemutatkozik a nagyközönségnek az SUV offenzíva utolsó modellje, a SEAT Tarraco is

Párizs/Budapest, 2018. szeptember 18. - A SEAT és legfrissebb újdonságai megérkeztek Párizs városába. A francia fővárosban rendezett és a nagyközönség számára ma kezdődő autószalonnal egyidőben a SEAT két ideiglenes üzlet (pop-up store) nyitásával is készül. Ezeken keresztül a párizsi utcákon is megjelennek a márka legújabb modelljei, így a SEAT rajongói közelebbről is megismerkedhetnek majd velük.  

A SEAT Arona modellt állítja ki a márka az emblematikus Saint-Lazare térnél felállított ideiglenes üzletében, ahol a mai naptól a párizsiaknak lehetősége lesz a modell tesztvezetésére és tulajdonságainak feltérképezésére. Ezen kívül szombattól kezdődően a város legvonzóbb környékén található ikonikus Le BHV Marais nagyáruháznál találkozhatnak a rajongók a CUPRA márkával. Az üzlet belső terét egy kifinomult, egyedi, minőségi és személyre szabott elemeket felvonultató látványos kiállítás határozza meg. Az ideiglenes üzletben szintén megtalálhatóak lesznek azok a termékek és limitált sorozatban készült egyedülálló, új kiegészítők, amelyek a CUPRA márka és elismert partnerei - a Fabike, az L.G.R. vagy a Trakatan - együttműködése során készültek.

A SEAT elnöke, Luca de Meo kijelentette, hogy „Párizs a tökéletes háttér, hogy bemutassuk legfrissebb újdonságainkat, így például a Tarraco vagy az Arona TGI modelljeinket a nagyközönségnek. 2020-ig minden hat hónapban bemutatunk egy új autót, amely nyilván kihívások elé állítja vállalatunkat, ugyanakkor egy lehetőség is a SEAT márkában rejlő potenciál bemutatására. Még közelebb szeretnénk kerülni az emberekhez, éppen ezért elvittük autóinkat az ő természetes közegükbe, a párizsi utcákra.

Az október 14-ig tartó Párizsi Autószalont kísérő tevékenységeken belül a SEAT egy tesztvezetésre alkalmas pályát is kialakított a Concorde téren található Green Centerben. Itt a Leon és a sűrített földgáz (CNG) hajtással üzemelő Ibiza modelleket vihetik el egy tesztkörre az érdeklődők. Ezen kívül most először tekinthetik meg az új Arona TGI modellt, amely a világ első SUV modellje, amelyet sűrített földgáz (CNG) hajt és egyben a SEAT negyedik olyan modellje, amely ezzel a tiszta és hatékony üzemanyaggal segít a károsanyag-kibocsátás mérséklésében. Az Arona TGI érkezésével az európai autómárkák közül a SEAT kínálja a legszélesebb választékot sűrített földgázzal (CNG) üzemelő járművekből.

Végezetül pedig a márka - a 120 éves Párizsi Autószalon előtti tisztelgésből - részt vett a Concorde téren múlt vasárnap, szeptember 30-án megrendezett felvonuláson, mégpedig egy legendás SEAT 600 modellel.

Az SUV offenzíva elérte a Párizsi Autószalont is
A nagyközönség számára a mai napon megnyíló Párizsi Autószalonon a látogatók most először láthatják együtt a SEAT teljes SUV kínálatát, az Arona, Ateca és az új Tarraco modelleket. Az idei autószalonon a SEAT minden lehetséges módon gondoskodik róla, hogy a látogatók felfedezhessék a közelmúltban bemutatott új Tarraco modellben rejlő összes lehetőséget és részletet. A „Miért nem most rögtön?” jelmondatra felfűzött kiállításon a látogatók jobban megismerhetik az autót és különleges élményeket gyűjthetnek az interaktív szobában, amelynek tükröződő falai egyből a Tarraco világának közepébe repítik őket. Ez a modell új ügyfeleket nyer meg a márka számára, a SEAT megítélését nagyban javítja és pozitívan befolyásolja a vállalat pénzügyi eredményeit. A SEAT standján a Párizsi Autószalonon olyan képernyők is rendelkezésre állnak, amelyeken a látogatók teljesen személyre szabott autókat konfigurálhatnak az Ibiza, Arona, Leon, Ateca vagy akár a Tarraco modellekből.

SEAT Tarraco, a márka új zászlóshajója
A SEAT új szabadidő-autója mérföldkő, amely a spanyol márka belépését jelzi az akár hét személyes terepjárók kategóriájába. A szeptember 18-án Tarragonában bemutatott újdonság azt a formatervezési irányvonalat követi, amely alapján a vállalati jövőbeni járművei készülnek majd. A SEAT szabadidő-autóit megkoronázó Tarraco modellben megtalálható a SEAT termékskála valamennyi legfontosabb tulajdonsága: a forma és a funkcionalitás, a sportosság és a kényelem, az elérhetőség és a minőség és a technológia valamint az érzelem. Minden motor közvetlen befecskendezésű, turbó feltöltésű és start-stop technológiával ellátott, teljesítményük 150 és 190 lóerő között van.

SEAT Arona TGI, az első sűrített földgázzal (CNG) üzemelő SUV a piacon
Az Arona az első jármű a SEAT szabadidő-autói között, amelyet a benzin és a gázolaj fenntartható alternatívájaként számon tartott sűrített földgáz hajtással szereltek. Az Arona TGI modellt a SEAT főhadiszállásán, Martorellben tervezték, fejlesztették és gyártják. Az új modell környezetbarát hajtásának köszönhetően egy következő lépcsőfokot jelent a vállalat járműfejlesztési programjában, csökkenti a környezeti terhelést és költséghatékony megoldást kínál az ügyfelek számára.  Az új háromhengeres Arona TGI modellt egy 12 szelepes erőforrás hajtja, amelyhez egy hatsebességes manuális sebességváltó csatlakozik. Sűrített földgázzal a hatótávolsága 400 kilométer, benzin üzemmel pedig 160 kilométer megtételére képes.

CUPRA Ateca, az új márka szülötte
A sportos új SUV az új CUPRA márka első modellje, amely egyedülálló egyensúlyt képvisel a sportos autóvezetés élménye és a mindennapos használat könnyedsége között. Sportos formájával, egyedi stílusával és személyiségével hódít, ehhez pedig olyan műszaki megoldások párosulnak, amelyekkel a prémium kategória járműveinél találkozhatunk. Négyhengeres 2.0 TSI motorja 300 lóerő teljesítményre képes, ehhez egy hétsebességes kettős tengelykapcsolós (DSG) automata sebességváltó kapcsolódik.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: