Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Scania tűzoltó járműveket szállít a görög szigetekre a tűzbiztonság javítására

2018.08.08

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Tíz Scania P 490 6×6-os tűzoltóutót rendelt a Fraport Greece. A járművekkel a repülőterek tűzbiztonságát javítják majd.


Scania mentő- és tűzoltóautók kerülnek a repülőterekre

A Fraport Greece vállalat – mely 14 regionális repülőtér tűzoltási feladatait látja el Görögországban – 10 új, Rosenbauer felépítménnyel szerelt Scania tűzoltóautót rendelt. A beruházás jelentős mértékben megnöveli a térségek repülőtereinek tűzbiztonsági képességeit.

A mentő- és tűzoltóautók Korfu, Kefaloniá, Kosz, Míkonosz, Mytilene, Rodosz, Samos, Szantorini, Szaloniki and Zákinthosz repterein teljesítenek majd szolgálatot, mely repterek együttvéve éves szinten több mint 20 millió utast indítanak és fogadnak.

A kiváló minőségű Scania teherautók megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek

A Scania P 490 6×6 típusú járművek 7.000 literes víz- és 860 literes habtartállyal vannak felszerelve. Az oltási teljesítmény 6.000 liter/perc 10 bar nyomáson.

A szállítási szerződés tartalmaz egy speciális képzést, valamint további egyéni védőeszközöket.

Az új, csúcstechnológiájú tűzoltóautók beszerzésével a legmagasabb színvonalon teljesítjük feladatunkat és bizonyítjuk elkötelezettségünket az általunk működtetett 14 reptér tűzbiztonsága iránt, mind az ott dolgozók, mind pedig az utasok biztonsága érdekében” – mondja Alexander Zinell, a Fraport Greece vezérigazgatója.

A Scaniáról
A Scania a szállítmányozási iparág vezető gyártói közé tartozik. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt közösen vezetjük a változást, mely a fenntartható fejlődés irányába mutat. 2017-ben 82.500 tehergépjárművet és 8.300 autóbuszt értékesítettünk, valamint 8.500 ipari- és hajómotort adtunk el ügyfeleinknek. A nettó értékesítési árbevétel megközelítette a 120 billió svéd koronát, aminek 20%-a a szervizszolgáltatásokból adódott. Az 1891-ben alapított Scania több mint 49.300 alkalmazottjával mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, kiegészülve Brazíliával és Indiával, míg a termelés Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában folyik, regionális központtal Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus tagja.

További információkért látogasson el a www.scania.hu weboldalra!


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: