Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új vezető a magyarországi Liegl&Dachser csapatában

2018.09.18

Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
Magyarország egyik vezető logisztikai és szállítmányozási vállalatánál, a Liegl&Dachsernél, 2018 első félévében régi-új kollégát neveztek ki a sales ágazat élére a DACHSER csapatából.


Szontágné Hajnal Zsuzsanna, a European Logistics új Sales Managere. Feladatai közé tartozik a pilisvörösvári értékesítési csoport vezetése, a magyarországi értékesítés koordinálása, valamint szakmai támogatás nyújtása a vidéki kirendeltségek kollégái számára. Emellett részt vesz a PR és marketing tevékenységek szervezésében is. Zsuzsanna ezer szállal kötődik Pilisvörösvárhoz és a Dachserhez, már a középiskolát is Vörösváron végezte.
A szolnoki Neumann János Egyetem külgazdasági szakán végzett közgazdászként 2001-ben, ezután rögtön a Dachserhez került, gyakornokként. Zsuzsanna immár tizennyolc éve a vállalat alkalmazásában áll. Gyakornoki évei után a customer service-hez került, de dolgozott inside sales team leaderként, valamint tender managerként is.

Céljairól, elképzeléseiről így nyilatkozik: „A Dachsernél – természetesen a Liegl & Dachser Kft.-t is beleértve – célunk a minőségi szolgáltatások megismertetése az ügyfelekkel. Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható fejlődésre, a környezetvédelemre, valamint arra, hogy hangsúlyozzuk, családi vállalkozás vagyunk. Ez nagyon fontos nekünk.

Németül felső, angolul középfokon beszél, szabadidejében, az olvasás és a kertészkedés mellett, igyekszik a lehető legtöbb időt a családjával, férjével és kislányával tölteni.

DACHSER Magyarország:
A LIEGL & DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft.  1999 óta van jelen a magyar piacon, a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplője. Pilisvörösvári székhelyén az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti. Belföldi hálózatát 8 vidéki telephely alkotja, összesen több mint 300 munkatársat foglalkoztat. A kiemelkedő színvonalú szállítmányozási és logisztikai produkció magas színvonalú adminisztratív háttérszolgáltatásra támaszkodik. Az elmúlt évek eredményei alapján a vállalat töretlen és dinamikusan fejlődő szereplője a szolgáltatási szférának. 2017-ben 7,4%-os forgalom növekedést ért el, ez 75,9 millió EUR árbevételt jelent.

www.dachser.com
www.sterncom.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Dachser

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: